czy moge to sprawdzić ?
czy jest moźliwość zainstalowania programu którym moge sprawdzać ile mb pozostało z limitu przydzielonego przez tpsa w nostradzie i ile pochłania dzienne przeglądanie stron internetowych
Odpowiedzi: 6
a o co ? jak klikniesz na to co ci mowilem to zostaniesz przeniesiony wlasnie na ten skren z zalacznika tylko troche wiecej jest danych o wlascicielu neo chyba ze nie jestes zarejestrowany to wtedy nici z tego ja mam tak obcykaj załacznik[/img]
jakos nie moge wyslac zalacznika
jakos nie moge wyslac zalacznika
ale nie o to mi chodzi. A wogole widziales zalacznik?
http://neostrada.pl/
po lewej u gory czewona ramka tam znajdziesz ile sciagnales jak klikniesz na tym to bedziesz mial to czego szukasz :D
po lewej u gory czewona ramka tam znajdziesz ile sciagnales jak klikniesz na tym to bedziesz mial to czego szukasz :D
A wlasnie czy ma ktos adres do 'informacje personalne', chyba ktos podawal na forum ale nie moge znalesc.
W zalaczniku screen strony.
W zalaczniku screen strony.
Jak jesteś zarejestrowany to ustaw sobie stronke startową to Ci tam wpisze ile juź sciągłeć mb czy GB!!!!
Zainstaluj jakiś program który zlicza ile danych ściągnąłeś/wysłałeś, np DU meter (więcej tego typu programów znajdziesz w archiwum forum).
Będziesz widział ile ściągnąłeś, odejmujesz to od wielkości swojego limitu i masz wartoś: ile jeszcze zostało.
Będziesz widział ile ściągnąłeś, odejmujesz to od wielkości swojego limitu i masz wartoś: ile jeszcze zostało.
Strona 1 / 1