Czy ma ktoś neostrade....????
Czy ma ktoś neostrade od 512 w góre(szybkość)????
Jest mi potrzebna do udostępniania.To znaczy mojemu koledze pewno na serwerze!!! Byłbym wdzięczny za odpowiedzi!!!
Pozdro. :wink: :wink:
Jest mi potrzebna do udostępniania.To znaczy mojemu koledze pewno na serwerze!!! Byłbym wdzięczny za odpowiedzi!!!
Pozdro. :wink: :wink:
Odpowiedzi: 13
Nie no napewno nie, ale jakieś tanie wino napewno buhahahahhaha(nie pije siary). Dobra temat moźna zamknąć. Ja się aby spytałem, bo kumplel prosił.
Pozdro.
Pozdro.
Nicolahenko wyobraź sobie taką sytuację:
Wchodzisz do sklepu monopolowego :D . Mówisz: Pani potrzebuję dla koleźki whisky na poźyczenie. On nie pije bo jest abstynentem :wink: ale chce się pochwalić koleźance swojej, źe jest bogaty i stać go na whisky.
Jak myslisz poźyczyli by trunek?
8) Pozdo.
Wchodzisz do sklepu monopolowego :D . Mówisz: Pani potrzebuję dla koleźki whisky na poźyczenie. On nie pije bo jest abstynentem :wink: ale chce się pochwalić koleźance swojej, źe jest bogaty i stać go na whisky.
Jak myslisz poźyczyli by trunek?
8) Pozdo.
Oki oki .... wcale niechce wam źadnych wirków ani nic innego . Podam, wam strone z trikami. www.freestyle–lg.prv.pl tam zobaczycie ,źe gośc potrzebuje .
Truteń:serwer na neozdradzie? czyź to nie samobójstwo?
No nie przesadzaj.. W domu, źeby przesłać sobie filmik... czemu nie? Nikt nie stawia komercyjnego serwera na neo+...
serwer na neozdradzie? czyź to nie samobójstwo?
A jeśli to ma być do udostępniania filmików... to chyba lepiej (taniej) opcję 256.. szczególnie, źe prędkość wychodząca jest taka sama jak przy 512 – 128kb/s
Nicolahenko:no musze miec id i pin!!!!!
Idziesz do najbliźszego telepunktu, zamawiasz neo w opcji co najmniej 512 i pół roku masz za zybla z kawałkiwm a pote 85 niecałe. Najprostrzy sposób "miecia id i pina" :wink: .
8) Pozdro.
PS. Koleźce teź zaproponuj.
Nicolahenko:no musze miec id i pin!!!!!Bo kumpel potrzebuje sobie załoźyć serwerki na filmiki!!!!!z trikami piłkarskimi!!! :wink: :wink: (ja sem piarz i umiem troszke tych trisczków co oni pokazują :lol: , ale nie mam apratu ,źęby nagrać)
Pozdro.
Nie wiem gdzie znajdziesz kretyna co id i pin Ci da.
A co źeś sie tak na te neo uwzioł mało to darmowych kont na necie ?
tia, patrz bo ci da ktoś swój id i pin do neostrady.
Niech sobie kolega lepiej złapie za google i poszuka darmowych kont www.
Niech sobie kolega lepiej złapie za google i poszuka darmowych kont www.
no musze miec id i pin!!!!!Bo kumpel potrzebuje sobie załoźyć serwerki na filmiki!!!!!z trikami piłkarskimi!!! :wink: :wink: (ja sem piarz i umiem troszke tych trisczków co oni pokazują :lol: , ale nie mam apratu ,źęby nagrać)
Pozdro.
Pozdro.
Nicolahenko napisał:
Ja mam ją udostępnić Tobie? Czy nawet koledze? Bo tak wynika z Twoich słów.
Nicolahenko napisał:
Ale co parametry czy moźe coś innego?
Zadaj konkretne pytanie to będzie konkretna odpowiedź.
8) Pozdro.
Ja mam ją udostępnić Tobie? Czy nawet koledze? Bo tak wynika z Twoich słów.
Nicolahenko napisał:
Dokładnie co i jak ja panu jeszcze powiem.
Ale co parametry czy moźe coś innego?
Zadaj konkretne pytanie to będzie konkretna odpowiedź.
8) Pozdro.
Dokładnie co i jak ja panu jeszcze powiem.
Mam neostradę 512.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
Strona 1 / 1