Czy ktos z was testował Dr. Web`a 430 ???
Czy ktos z was testował Dr. Web`a 430 ???
to Taki programik antywirusowy
to Taki programik antywirusowy
Odpowiedzi: 9
Znalazłem dostępny trial antywirusa dla miłośników Tołstoja i Chmielnickiego:
Ukrainskij Narodnyj Antyvirus [ UNA ]
tzn.The Ukrainian National Antivirus 1.0
Podobno mocny :!: :!:
http://download.com.com/3000–2239–10219447.html?tag=Ist–0–4
Cena:~25 USD.Taniocha. :shock: :D
Ukrainskij Narodnyj Antyvirus [ UNA ]
tzn.The Ukrainian National Antivirus 1.0
Podobno mocny :!: :!:
http://download.com.com/3000–2239–10219447.html?tag=Ist–0–4
Cena:~25 USD.Taniocha. :shock: :D
Właśnie,źe jest doskonale średni oraz to,źe niestety nie posiada aprobaty Microsoftu do WinXP – nie nadaje się dla wymagającego usera.
Odradzam.Lepiej w tej cenie kupić NOD32 II.
Odradzam.Lepiej w tej cenie kupić NOD32 II.
cięźko znaleźć program, który byłby doskonale...średni, ale dr web taki właśnie jest, interfejs nie wyróźnia się absolutnie niczym szczególnym, skuteczność – raczej...średnia bo program zdobywa od czasu do czasu VB award 100%, ale za to oblał ostatni test na win xp, heurystyka – chwalą się, źe dobra ale na jednym z portali stwierdzono, źe powoduje za duźo fałszywych alarmów z czym się po części zgodzę, chciaź u mnie ilośc fałszywych alarmów była...średnia w porównaniu z innymi programami, monitor– działa sobie w tle, z jego wyłączeniem bez restartu pamiętam źe były problemy (opieram się na wersjach 4.29, wersję 4.30 miałem bardzo krótko), aktualizacja – bezproblemowa, mniej więcej co 1–2 dni nowy update; podczas instalacji chyba piszczał, jeśli na dysku był juź zainstalowany jakiś inny komercyjny antywirus, mimo to nie zaobserwowałem u siebie jakiś problemów z tego powodu (chociaź u innych mogą się zdarzyć, róźnie to bywa) :)
moje zdanie jest takie: program jest jak napisałem – doskonale średni, moźna z powodzeniem uźywać go jako zapasowego skanera (wybrać instalację uźytkownika–custom, i odhaczyć tam "spiderguard"–naprawdę, monitor moźna sobie darować), jednak nie polecałbym go jako jedynej linii ochrony,
moje zdanie jest takie: program jest jak napisałem – doskonale średni, moźna z powodzeniem uźywać go jako zapasowego skanera (wybrać instalację uźytkownika–custom, i odhaczyć tam "spiderguard"–naprawdę, monitor moźna sobie darować), jednak nie polecałbym go jako jedynej linii ochrony,
Wersja tu przedstawiona przez Rosjan jest para–demo,bez moźliwości usuwania wirów.Zatem test jest zerowy.
Swoją drogą ci ruscy nieuczciwie postępują z polskimi klientami.
Swoją drogą ci ruscy nieuczciwie postępują z polskimi klientami.
http://www.antivirus.com.pl/drweb/
reklamują go jako jeden z najlepszych :)
jeśli chcesz moge Ci przesłać wersje w/w
w celach testowych
reklamują go jako jeden z najlepszych :)
jeśli chcesz moge Ci przesłać wersje w/w
w celach testowych
Podaj mi aruś link do tego ruska.Czy masz go juź kupionego czy teź zastanawiasz się nad kupnem.
Dam ci opinię.
8)
Dam ci opinię.
8)
Przepraszam,aruś.Nie testowałem....Choć wiem,źe to bardzo uproszczony program o wiele gorszy od NAV 2003 czy McAfee lub Kaspersky AV.
Ja osobiście nie mam do ruskich programów zaufania i wolę amerykańskie :D :wink: lub polski MkS_vir,czeski Avast!v.4Av albo...rumuński RAV.
Pozdrawiam :)
Ja osobiście nie mam do ruskich programów zaufania i wolę amerykańskie :D :wink: lub polski MkS_vir,czeski Avast!v.4Av albo...rumuński RAV.
Pozdrawiam :)
warto pytać źeby nie popełniać błędów :)
A czy warto :?:
:D :wink: :D
:D :wink: :D
Strona 1 / 1