Czy ktos wie co trzeba zrobic zeby mi sie komp wylaczal ???
Mam ATX plyte i po zamknieciu XP'ka nie wyłacza sie komp.. Wczesniej mialem Me i wszystko dzialalo normalnie..
Odpowiedzi: 9
PATRZ post NIE WYLACZANIE SIE kOMPA >>>>
Czy kotos mi pomoze nikt nic nie napisał nawet nikt mnie nie wyzwal ze ten temat jest walkowany przez pol roku a ja go powtarzam ludzie pomocy jestem w rozpaczy moj kochany komputerek nie chce sie wylanczac :cry: pomocy pomocy POMOCY HELP! :(
Witam
Skoro juź jesteście w temacie niewyłanczającego się Windowsa to chciałbym powiedzieć źe mi komp. tez nie chce się wyłączyć. :( U mnie komp. kompletnie na mnie leje nie chce się uruchamiać ponownie, wylogować się, wylanczać nic ciągle zostaje w Windowsie i jak źeście napisali powyźej ponoć wystarczy pogrzebać w opcjach zasilania kiedy ja nie mam tych zakładek. Proszę pomuźcie mi nie chce znowuź formatować dysku z jakiegoś głupiego powodu potem jeszcze się okaźe ze znowuź nie będzie chciał się zamykać :(
Z góry za pomoc serdecznie dziekuje.
Pozdrawaiam
Skoro juź jesteście w temacie niewyłanczającego się Windowsa to chciałbym powiedzieć źe mi komp. tez nie chce się wyłączyć. :( U mnie komp. kompletnie na mnie leje nie chce się uruchamiać ponownie, wylogować się, wylanczać nic ciągle zostaje w Windowsie i jak źeście napisali powyźej ponoć wystarczy pogrzebać w opcjach zasilania kiedy ja nie mam tych zakładek. Proszę pomuźcie mi nie chce znowuź formatować dysku z jakiegoś głupiego powodu potem jeszcze się okaźe ze znowuź nie będzie chciał się zamykać :(
Z góry za pomoc serdecznie dziekuje.
Pozdrawaiam
Jak zwykle nasz kolega Zbor z fantazją podpowiada co uczynić.Popieram tezę dot.BIOS–u.
Wystarczy zaktualizować Bios–a. Wejdz na stronę producenta płyty głównej i musisz z tamąt pobrać tę wersję BIOS–a która odpowiada za prawidłowe zamykania komputera pracującego pod systemem XP lub 2ooo. Ja mia lem taki problem i po zaktualizowani wszystko mineło.
Powodzenia
Powodzenia
Wystarczy zaktualizować Bios–a. Wejdz na stronę producenta płyty głównej i musisz z tamąt pobrać tę wersję BIOS–a która odpowiada za prawidłowe zamykania komputera pracującego pod systemem XP lub 2ooo. Ja mia lem taki problem i po zaktualizowani wszystko mineło.
Powodzenia
Powodzenia
WYJAC WTYCZKE Z GNIAZDKA:) ALBO WYLACZYC ZASILACZ WYLACZNIKIEM:)
Sterowniki do plyty głownej nowe trza se sciagnac z netu bez tego ani rusz
Uruchom Windows update !
Strona 1 / 1