czy ktos pomoze

Od tygodnia mam taki problem,najpierw zaczeło mi wywalac kompa(podvzas pracy nagły restart)potem niebieski ekran zapisany (coś takiego PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREA)i jeszcze uruchom w trybie awaryjnym,(po kilku próbach udawało się uruchomić w trybie norm),teraz jest problem np.niemozna uzyskac polaczenia int. lub GG,lub niewyswietla w ADRESIE nazwy strony,a potem nagle wszystko sie uspokaja i znowu jest dobrze jakiś czas?Czy moze to być problem z kartą graficzną?(w międzyczasie postawiłem 3x od nowa system

Odpowiedzi: 4

Wyciąg karty wyczyść złącza dokładnie i dobrze osadz,sprawdz kable wtyczki, wymień wtyczke zasilającą od dysku, wyciąg pamięć odkurz wyczyść złącze szczeglnie w pierwszym banku – dobrze osadz i start komputera.

Moźe warto wrzucić tryb naprawy systemu
chkdsk /f, sfc /scannow

Zainstaluj ponownie sterowniki do tych urządzeń – karta muzyczna,wszystko było na Forum tylko czytać.
JNJN
Dodano
26.09.2004 12:59:30
i jeszcze jedno w menarzeze urządzen swiecą źółte pytajniki przy 1:kontroler multimediów,2:kontroler multimediów wideo?

Uźywaj przycisku źeby coś dopisać.
SLAY3R
czapi
Dodano
26.09.2004 12:57:23
I skanowałem cały system AW–AWARE, czy moze byc to uszkodzenie ktoregos z podzespolow,bo niedawno czysciłem w srodku kompa i mogłem cos poruszyc gdzie to sprawdzić(rano miałem znowu problemy,niełaczył z int i z hubem,i nagle znowu dobrze)
czapi
Dodano
26.09.2004 12:54:45
Miałem i mam cały czas zainstalowaną PANDE
czapi
Dodano
26.09.2004 12:49:53
czapi
Dodano:
26.09.2004 12:35:50
Komentarzy:
4