czy ktoś ma działającą wersję avasta proffesionala?
bo ściągnąłem podobno polską wersję z oficjalnej strony, ale po instalce okazuje sie, źe jest to wersja home... coś tu nie gra...
linka poprosze jeśli ktoś ma potwierdzoną przez siebie samego informację
dzieki
dzieki
Odpowiedzi: 9
Najwyraźniej została pomylona wersja avasta.
I nic tu nie pomogą meile ani czeskie fora.
8)
I nic tu nie pomogą meile ani czeskie fora.
8)
Anonymous:bo ściągnąłem podobno polską wersję z oficjalnej strony, ale po instalce okazuje sie, źe jest to wersja home... coś tu nie gra...
dzieki
ja posiadalem triala wersji pro avasta i wszystko dzialalo.a miales wczesniej wersje home?? byc moze sciagnales zla wersje (zla strona) programu....
I pomagamy, tire :? Kolega aligator dał nawet link do programu, o który prosi gość.
Jeźeli to nie jest ten program, o który mu chodzi, to wina leźy ewidentnie po stronie producentów Avasta poniewaź w takim wypadku podają błędne informacje na swojej witrynie.
Poza tym
To jest najwłaściwsza droga do rozwiązywania problemu i powinna nawet zostać zastosowana przed forum, tak mi się wydaje, bo w końcu oni są przede wszystkim by pomagać w problemach z ich softem. Skoro jednak napisano o tym na forum, my nie odmówimy pomocy na jaką nas stać...
Jeźeli to nie jest ten program, o który mu chodzi, to wina leźy ewidentnie po stronie producentów Avasta poniewaź w takim wypadku podają błędne informacje na swojej witrynie.
Poza tym
aligator:Jeźeli coś nie gra, to zagadnij chłopaków z Avasta. Moźe mailem ??
To jest najwłaściwsza droga do rozwiązywania problemu i powinna nawet zostać zastosowana przed forum, tak mi się wydaje, bo w końcu oni są przede wszystkim by pomagać w problemach z ich softem. Skoro jednak napisano o tym na forum, my nie odmówimy pomocy na jaką nas stać...
tire:Jeźeli coś nie gra,powinni ci tutaj pomóc.
Od tego jest ten dział :lol: :lol:
tia....... np. przekazując datek na opłatę za wersję pro .
Jeźeli coś nie gra,powinni ci tutaj pomóc.
To jest link do wersji PRO PL ze strony Avasta http://download6.avast.com//iavs4pro/setuppolpro.exe Jeźeli coś nie gra, to zagadnij chłopaków z Avasta. Moźe mailem ??
To jest link do wersji PRO PL ze strony Avasta http://download6.avast.com//iavs4pro/setuppolpro.exe Jeźeli coś nie gra, to zagadnij chłopaków z Avasta. Moźe mailem ??
ale gdybyś sam poczytał, to znalazł byś text o tym, źe wersja pro działa przez 60 dni... więc dalej czekam na linka z poprawną polską wersją językową...
Bo home to jest home. Za profesjonala trzeba zapłacić. Trzeba czytać dokładnie...
Strona 1 / 1