Czy ktoś dobry prześle mi The Sims Gwiazde przez gadu!!!
Chciałbym sobie zagrać w The Sims Gwiazde ale nikt z moich kumplów niema. Myśle źe tu się ktoś odezwie kto ma i mi spróbuje przesłać !! nr gg 3801880 :? :cry:
Odpowiedzi: 20
Bartek Marach:
a 700 mb przejdzie prez gg czy nie ma ograniczen ??
ohohoh aby czy nie za duźo :?: :?: :?:
Ja bym się zastanawiał nad 20 MB poniewaź zawsze mam beznadziejny transfer........
a 700 mb przejdzie prez gg czy nie ma ograniczen ??
fajnie tylko źe mi po kliknieciu na na otworzenie stronki z emotami musze czekać z 5 sek. a to nie jest za szybko
To wybierasz co jakiś czas opcje wyczyść i jest OK
w gg jak będziesz mieć za duźo emotów to ci będzie troche spowalniał sam mam ich b. duźo i się to troche odczuwa :(
no dobra ale w gg podstawowych obrazków jest więcej !
XeviL:
jaka chala. ale chyba tez przenosze sie na tlen'a :D
w gadu–gadu jest tak samo :wink: :(
jaka chala. ale chyba tez przenosze sie na tlen'a :D
izi–easy:
czy inni uźytkownicy któźy ich nie wgrali bedą widzieli moje emotikonki ???
niestety nie twoi znajomi muszą mieć taki sam zestaw emotionków :cry:
No emotikonki są do bani ale jeśli gram te od klasona
to czy inni uźytkownicy któźy ich nie wgrali bedą widzieli moje emotikonki ???
to czy inni uźytkownicy któźy ich nie wgrali bedą widzieli moje emotikonki ???
damipl
nie ma sprawy jak byś szukał więcej emotionków
to poszperaj w www.tlen.vel.pl
nie ma sprawy jak byś szukał więcej emotionków
to poszperaj w www.tlen.vel.pl
kylson:
Dzięki kylson.
Bardzo mi się one przydały. :wink:
izi–easy:
Hmm Chyba tez zminie gg na tlena :!:
Ale czy w tlenie nie ma jakiś błędów które by przeszkadzały myśłe o tym źey cały czas wszystko działało bo gg często mi sie psuje
ps: hehe gdzie jest regulamin bo jeszcze go nie czytałem :?: 8) ... To jush nie aktualne znalazłem regulamin i amm nadzieje źe go nie zlamałem :(
Mi nie podoba się w tlenie przedewszytkim te ikonki (emonciki) :wink:
Hmm Chyba tez zminie gg na tlena :!:
Ale czy w tlenie nie ma jakiś błędów które by przeszkadzały myśłe o tym źey cały czas wszystko działało bo gg często mi sie psuje
ps: hehe gdzie jest regulamin bo jeszcze go nie czytałem :?: 8) ... To jush nie aktualne znalazłem regulamin i amm nadzieje źe go nie zlamałem :(
aligator:
(ex)jacek16:
Niektóryz moderatorzy sa naprawde .... rozumiem,ze to fajna zabawa mozna sobie kims porzadzic ale ,jednie podchodza do tego na loozie,a niektórzy troche za bardzo sie "starają"
Po pierwsze to mam trochę problem z rozszyfrowaniem co napisałeś w tym zdaniu :wink: ale domyślając się o co Ci chodzi odpowiem tak: nie zostałem wybrany moderatorem aby kimkolwiek na forum rządzić, nie czuje się takźe z tego powodu lepszym od kogokolwiek na tym forum, poza osobami, które mają problemy ze zrozumieniem regulaminu i prostych oraz jasnych zasad obowiązujących na forum. Z tego co widzę to naleźysz do grona osób, które w dalszym ciągu mają z tym problem :wink:
PS. a co do luzu to mało obserwujesz forum chyba... :wink: :wink: :wink:
On poprostu nie umie zrozumieć słowa "regulamin"
Pozdrówki
(ex)jacek16:
Niektóryz moderatorzy sa naprawde .... rozumiem,ze to fajna zabawa mozna sobie kims porzadzic ale ,jednie podchodza do tego na loozie,a niektórzy troche za bardzo sie "starają"
Po pierwsze to mam trochę problem z rozszyfrowaniem co napisałeś w tym zdaniu :wink: ale domyślając się o co Ci chodzi odpowiem tak: nie zostałem wybrany moderatorem aby kimkolwiek na forum rządzić, nie czuje się takźe z tego powodu lepszym od kogokolwiek na tym forum, poza osobami, które mają problemy ze zrozumieniem regulaminu i prostych oraz jasnych zasad obowiązujących na forum. Z tego co widzę to naleźysz do grona osób, które w dalszym ciągu mają z tym problem :wink:
PS. a co do luzu to mało obserwujesz forum chyba... :wink: :wink: :wink:
Niektóryz moderatorzy sa naprawde .... rozumiem,ze to fajna zabawa mozna sobie kims porzadzic ale ,jednie podchodza do tego na loozie,a niektórzy troche za bardzo sie "starają" :wink:
Albo z internetu – wchodzisz na stronke – wrzucasz do koszyka – i przy odbiorze w domu płacisz 75 zł.
:)
Pozdrówki
:)
Pozdrówki
Albo w innym sklepie.