Czy juź będzie ok???
Zainstalowałem Xp Home po czym mój brachol wpakował cracka w trybie awaryjnym. Niby wszycho poszło dobrze ale mam pytanie. Czy dobrym objawem odpowiedniego zainstalowania cracka jest to źe np. przestała się wyświetlać "chmurka" z informacją ile zostało czasu do zarejestrowania? Po kliknięciu na opcje "zarejestruj" czy coś w tym stylu w narzędziach systemowych nic się kompletnie nie dzieje, komp jakby nie reagował na to polecenie. Proszę poradzcie coś.
Odpowiedzi: 16
leopold:Jeśli chcesz sprawdzić, czy masz wersje copr. to wpisz w ,,uruchom %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a
" Rejestracja Systemu Windows zakończyła się pomyślnie" :twisted: :twisted: :twisted:
I to mi się podoba !!!!
Według mnie kompresja jest opłacalna. Nie ma się co dziwić, źe zwolnił. Żeby kompresja sprawnie działała jest potrzebny szybki procesor. Jeśli chcesz sprawdzić, czy masz wersje copr. to wpisz w ,,uruchom %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a
Patch do GTA3:
http://www.gta3site.free.komrel.net/Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe
Patch do GTA3:
http://www.gta3site.free.komrel.net/Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe
leopold:Kompresja, jak sama nazwa wskazuje – pliki zajmują mniej miejsca na dysku. A do GTA3 jest patch.
Kompresja kompresją ale on zwolnił okropnie.
A skąd mam ściągnąć łatę na gta?
NO I CZY TO CO MAM TO WERSJA KORPORACYJNA??? JAK TO SPRAWDZIĆ?
Ale to czy plik zajmuje mniej miejsca zaleźy tylko od tego w jakim stopniu moźe być skompresowany. Np. plik mp3 ma compress ratio 99% co oznacza źe w rzeczywistości na skompresowanej partycji będzie zajmował tylko 1% mniej niź był by umieszczony na partycji nieskompresowanej.
Kompresja, jak sama nazwa wskazuje – pliki zajmują mniej miejsca na dysku. A do GTA3 jest patch.
Kazio K:Moja rada jest taka: Zalatw sobie Windowsa XP Professional Corporate i nie bedziesz miec zadnych problemow.Zadnych crackow i innych bzdur.
No to sobie załatwiałem. Chyba. Win xp profesional który po zainstalowaniu nie prosi o źadną rejestrację i kompletnie nie robi mu róźnicy fakt źe zmieniam mu datę np o 20 lat do przodu (przestawiłem takźe w BIOSie dla potwierdzenia faktu).
I rację miał ten kto pisał źe home jest do d.
Prof jest jakiś taki fajniejszy choć na pierwszy rzut oka róźnicy nie widać.(GTA3 śmiga–tylko bez napisów :( )
Przy okazji spytam. Zastosowałem kompresję dysku i poza spowolnieniem pracy kompa nic to chyba nie dało. A moźe dało tylko ja nie zauwaźyłem?
Moja rada jest taka: Zalatw sobie Windowsa XP Professional Corporate i nie bedziesz miec zadnych problemow.Zadnych crackow i innych bzdur.
Co jest nikt nie odpisał??? :( :( :(
leopold:Jeśli masz crackowaną wersję to nigdy nie moźesz mieć pewności, źe system ci nie padnie. Zmień datę o np. 1 rok i zobacz co będzie się dziać.
No to pisze co i jak.
Zmieniłem datę i jak mawiaja starzy indianie "Ch... bombki strzelił, Mikołaj sie powiesił, choinki nie będzie a kolędnicy zapili się na śmierć" :mrgreen:
System po zalogowaniu się, natychmiast mnie wylogowywał. Cokolwiek mozna było zrobić TYLKO w trybie awaryjnym nawet po cofnieciu daty (a czego moźna się było spodziewać :?: ). Cała operacja skończyła się wywaleniem całej partycji przy pomocy FDiska (wg. rady qmpla) i wgraniem systemu od nowa.
Jak ktos moźe mi przesłać porządnego cracka do xp home + łopatologiczna instrukcja obsługi to ma u mnie dobry BEER.
Pomocy: pozostało 29 dni do końca....
(deem24@go2.pl)
Na profesjonalu gry teź zapitalają źe hej i napewno nie goźej niź w home.
MenelutoR:powiem tak: Xp home jest do dupy!!!! jak zainstalowalem go kiedys to na samym poczatku usluga "windows installer" byla walnieta i nie moglem zadnych sterow zaladowac a nie programow....... kicha z Xp Home – same probblemy z crackowaniem i dzialaniem .................. proste
Ja do tej pory miałem 98 w 1 wersji (pełny legal 8) ) i jak zmianiłem to coś na xp to mam wraźenie jakbym przesiadł się z malucha do Mercedesa S.
Profesionala teź bym wolał ale moj brachol by mnie udusił jakby mu jego gierki przestały hulac (a na razie zasuwają i nic złego się nie dzieje). Dwa systemy raczej nie wchodzą w grę poniewaź dysk bym zapchał (20 GB) :(
SLAY3R:Dobrze źe ja mam wersję której nie trzeba krakować. A jak chcesz sprawdzić czy zarejestrowany jost to:
Start/uruchom i wpisz oobe/msoobe /a i wszystko będzie jasne.
Dobra sprawdzę to i napiszę co i jak ;)
powiem tak: Xp home jest do dupy!!!! jak zainstalowalem go kiedys to na samym poczatku usluga "windows installer" byla walnieta i nie moglem zadnych sterow zaladowac a nie programow....... kicha z Xp Home – same probblemy z crackowaniem i dzialaniem .................. proste
Mam win xp pro wer korporacyjna, a nie jakąś krakowaną przez Bóg wie kogo.
Jeśli masz crackowaną wersję to nigdy nie moźesz mieć pewności, źe system ci nie padnie. Zmień datę o np. 1 rok i zobacz co będzie się dziać.
Dobrze źe ja mam wersję której nie trzeba krakować. A jak chcesz sprawdzić czy zarejestrowany jost to:
Strona 1 / 1