czy jest tu jakaś kobitka:)
Czy wśród Forumowiczów jest moźe jakaś "forumowiczka" czy forum zostało całkowicie zdominowane przez płeć "brzydszą"? :wink: A moźe kiedyś była? to pytanie do forumowych weteranów :lol:
Odpowiedzi: 17
Glupote to mi mozecie wmowic :P , ale slepoty nie. Ja to tam wyraznie widze nad avatarem, jak byk stoi – agi :lol: .agi:skleroza? A czubek wlasnego nosa poznajesz? :P
EL NINO:Nie znam zadnej Agi, nie ma tu takiej. agi moze ? :mrgreen:
skleroza? A czubek wlasnego nosa poznajesz? :P
Ja tam swoje wiem a Twoj aligator to mi moze :wink: .Kuba:Uwaźaj bo Agi i agi to to samo
ej, ty El Admin. Uwaźaj bo Agi i agi to to samo, i nie mów źe jej nie znasz. Zaraz aligatora na ciebie naśle!!! :–)
ej, ty El Admin. Uwaźaj bo Agi i agi to to samo, i nie mów źe jej nie znasz. Zaraz aligatora na ciebie naśle!!! :–)
SLAY3R, Pawka to my zywcem w jakiej dziurze zakopiemy :wink: . A wode ognista Judge ma przyniesc :P .
P.S. Pawek, drugi raz d..y dales. Nie znam zadnej Agi, nie ma tu takiej. agi moze ? :mrgreen:
P.S. Pawek, drugi raz d..y dales. Nie znam zadnej Agi, nie ma tu takiej. agi moze ? :mrgreen:
EL NINO będzie pogrzeb, trzeba szykować alcochole na stypę :mrgreen:
No fakt, przepraszam bardzo – powyźej juź nie zmieniam, poprawię się tutaj – oczywiście Agi. Za literówkę przepraszam (g jest za blisko d na klawiaturze :wink: )
Zlitujcie sie nade mną. Ja bez forum nie przezyje dwóch dni :!: :!: :wink:
UPDATE.
EL NINO, a świstak siedzi i zawija... Jesteś facetem, nawet wiem jak wyglądasz (o ile się nie myle, Twoje zdjęcie razem z jakimiś gostami było na Jamie).
Zlitujcie sie nade mną. Ja bez forum nie przezyje dwóch dni :!: :!: :wink:
UPDATE.
EL NINO, a świstak siedzi i zawija... Jesteś facetem, nawet wiem jak wyglądasz (o ile się nie myle, Twoje zdjęcie razem z jakimiś gostami było na Jamie).
No oczywiscie. Co mam Ci pokazac jakich podpasek uzywam ? :mrgreen:Krzychooo:EL NINO to rzeczywiście dziewczyną jesteś???
No oczywiscie. Co mam Ci pokazac jakich podpasek uzywam ? :mrgreen:Krzychooo:EL NINO to rzeczywiście dziewczyną jesteś???
no to jak nie Adi to jak? to korzystając z okazji to tez bym pozdrowił. a EL NINO to rzeczywiście dziewczyną jesteś??? wogóle bym na to nie wpadł. chyba źe sie zbijasz :wink:
Pawek:Jest nawet jedna moderatorka :!: :!: Ma nick Adi Przy okazji chciałbym ją pozdrowić, Pozdrawiam :!: :lol:
Pozdrowić ??? HEHEHE za przekręcenie nicka ban na tydzień :mrgreen:
Jest nawet jedna moderatorka :!: :!: Ma nick Adi Przy okazji chciałbym ją pozdrowić, Pozdrawiam :!: :lol:
Jest nawet jedna moderatorka :!: :!: Ma nick Adi Przy okazji chciałbym ją pozdrowić, Pozdrawiam :!: :lol:
No ja jestem. Chcesz sie umowic ? Byla tu jeszcze kiedys taka jedna, ale teraz sama zostalam :P .Krzychooo:Czy wśród Forumowiczów jest moźe jakaś "forumowiczka"
No ja jestem. Chcesz sie umowic ? Byla tu jeszcze kiedys taka jedna, ale teraz sama zostalam :P .Krzychooo:Czy wśród Forumowiczów jest moźe jakaś "forumowiczka"