czy jest taki program?

Czy istnieje program który po wlaczeniu windowsa pytalby o haslo blokujac mozliwosc korzystania z windowsa z tymze musi on dawac mozliwosc uruchomienia sie programom ktore sa w autostarcie.
potrzebuje taki programik bo moj komputer robi w domu jako serwer i jak siorka chce neta to musi wlaczyc mojego kompa, potem sie wlacza neostrada przez autoconecta i w tym momencie chcialbym zablokowac dostep do kompa...

Odpowiedzi: 12

[quote="Żółty"]Alternatywnie moźa spróbować tak http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl–pl;137890&Product=nts40 z wykorzystaniem polecenia rasdial

nic nie qmam z teog co jest na tamtej stronce, jak to sie ma do mojego problemu?
bercik
Dodano
10.04.2006 19:09:21
Alternatywnie moźa spróbować tak http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl–pl;137890&Product=nts40 z wykorzystaniem polecenia rasdial
Żółty
Dodano
10.04.2006 15:27:33
bercik napisał:
nie slyszalem o dmz...a to jest taka mozliwosc zeby miec routera i zebym mial zew IP??

Poczytaj

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
10.04.2006 13:25:57
nie slyszalem o dmz...a to jest taka mozliwosc zeby miec routera i zebym mial zew IP??
bercik
Dodano
10.04.2006 00:39:11
to wyjscie z kolei odbierze mi zewnetrzne ip, a to mi jest potrzebne bo duzo uzywam emula bitcometa itp...

A tam, to sobie tak ustawisz zeby nie starcic zew. IP
Slyszales o DMZ?

@buzu – to chyba nie najlepszy pomysl...
brtx
Dodano
09.04.2006 23:08:42
To kup switch'a
buzu
Dodano
09.04.2006 23:06:24
to wyjscie z kolei odbierze mi zewnetrzne ip, a to mi jest potrzebne bo duzo uzywam emula bitcometa itp...
bercik
Dodano
08.04.2006 19:56:12
Tak – teraz jasno.

Kup router.
Rebe
Dodano
08.04.2006 17:52:29
aha, sory zapomnialem dodac ze mam w domu wiecej komuterow :P a wiec moj kompyter jest bezposrednio polaczony z neo i udostepnia neta przez siec komputerowi siorki i ojca, wiec jak oni chca miec neta a moj komp jest wylaczony to przychodza go wlaczyc, ale na tym sie ma konczyc a niestety sie nie konczy :/ niedawno byla sytuacja ze mi bardzo brzydko nasyfili w windowsie podczas mojej obecnosci dlatego poszukuje rozwiazania tego problemu, mam nadzieje ze teraz sie jasno wyrazilem ;–)
bercik
Dodano
08.04.2006 17:26:09
Jestem w stanie zrozumieć wiele z tego co hajer przodowy mówi ( goda), ale .....

moj komputer robi w domu jako serwer i jak siorka chce neta to musi wlaczyc mojego kompa

Raz jeszcze grzecznie proszę zacznij myśleć. Jakoś bowiem nie widzę powodu, dla którego rola serwera musi się wiązać z faktem, iz komputer w niej będący ma być wyłączony

Tego
sie wlacza neostrada przez autoconecta i w tym momencie chcialbym zablokowac dostep do kompa...
teź nijak pojąć nie mogę. Szczególnie w swietle tej siostry, która "chce neta",a przy uzyskaniu połączenia ma mieć zablokowany dostęp dokomputera.

Czy w końcu dotarło do Ciebie, źe masz wytłumaczyć o co Ci chodzi językiem zrozumiałem dla takiego prostego człeka jak ja, a nie posługiwać się słownictwem na poziomie abstrakcji do Nobla z wróźbiarstwa aspirującym?
Rebe
Dodano
08.04.2006 17:07:40
tworzenie kont odpada, musialby to byc program
bercik
Dodano
08.04.2006 16:52:55
Przeczytaj swój post i spróbuj znaleźć odpowiedź na pytanie, które w nim pada – nie na podstawie tego co wiesz, źe napisać chciałeś, ale co napisałeś.

A moźe tak konto z ograniczeniami siostrze ząłoźyć wystarczy ?
Rebe
Dodano
08.04.2006 16:44:03
bercik
Dodano:
08.04.2006 16:14:59
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1