Czy dobry na XP
Tak jak w temacie czy taki komputer (PIII 700 , 256 sdram riva tnt2 32mb WD10GB) bedzie dobrze smigal na XP ?
Odpowiedzi: 8
u mnie śmiga na xp home sp1 z wyłączonymi wszystkimi bajerami w tym tapetę, chodzi doskonale.
Zresztą mój znajomy miał xpeka na Celeronie 633, karta graficzna zintegrowanadysku 30 i uwaga 64 mb ramu i jakoś mu chodził,w dodatku jeszcze na nim grał w Stunt GP
Zresztą mój znajomy miał xpeka na Celeronie 633, karta graficzna zintegrowanadysku 30 i uwaga 64 mb ramu i jakoś mu chodził,w dodatku jeszcze na nim grał w Stunt GP
Ja jade na 1gb dysku FUDZIDSU :mrgreen: nawet nie zamula 120mb wolnego i jest git 8)
Lucky:jak ktos potrafi dbac o kompa, to z takim sprzetem jak ma autor postu moze chodzic winxp lepiej od takiego co ma 2x lepszego a ma komplenty syf
całkowicie sie z tobą zgadzam :D
jak ktos potrafi dbac o kompa, to z takim sprzetem jak ma autor postu moze chodzic winxp lepiej od takiego co ma 2x lepszego a ma komplenty syf
Wszystko będzie ok jeśli nie zainstalujesz zamulającego antywira.
sam mam 700mhz, 192 ramu, nVidia GF2 FX200, dyski 18,6... wiec mysle ze z zainstalowanym sp2 (zalecam) bedzie ledwo dyszal... przyjamniej moj tak sie zachowuje.. btw. twoj dysk jest za maly, conajmniej 20 zalecam... trzeba gdzies programy instalowac...
Cieniutko,ale moźe być.
Powyłączaj co nie potrzebne i tryb najwyźszej wydajności zastosuj.
Tylko XP z SP1 + poprawki krytyczne.
Powyłączaj co nie potrzebne i tryb najwyźszej wydajności zastosuj.
Tylko XP z SP1 + poprawki krytyczne.
duźy wpływa na wydajność systemu ma ram i prędkość dysku 256 ramu to jest minimum według mnie poniewaź na mniejszej ilości system poprostu muli ale ta konfiguracja którą podałeś to powinna być ok.
Strona 1 / 1