Czy da sie podłonczyc pod sieć LAN

Cze mam problem chciałbym podłonczyc pod sieć LAN ale nie wiem jak to zrobić i czy to sie wogule da zrobić.
PS.Internet mam z kablówki!!!

Odpowiedzi: 2

Do jakiego lanu chcesz sie przyłaczyć??
fije
Dodano
08.11.2003 23:42:19
Szkoda ze nie opisales dokladniej co i jak.

Przyjmując ze masz ten internet z kablowki i chcesz sie podlaczyc do sieci lan np: jakiejs osiedlowej przy czym chcesz miec dalej neta z kablowki ...

Jesli o to ci wlasnie chodzi to sposob ktory znam to taki ze musisz miec 2 karty sieciowe. Do jednej z nich bedzie podpiety kabel od internetu (z kablowki) a do drugiej bedzie podlaczony kabel od sieci LAN.

Moze wystarczy tylko jedna sieciowka ale to tylko wtedy gdy masz mozliwosc podlaczenia neta do USB, wtedy internet masz za pomoca portu USB a siec LAN za pomoca sieciowi ...

Jesli nie masz mozliwosci podlaczenia neta z kablowki przez USB to rowniez mozesz kozystac tylko z jednej sieciowki ale wtedy bedziesz musial zmieniac kable tz. jak bedziesz chcial siedziec na necie to bedziesz podlaczal kabel od kablowki a jak bedziesz chcial polazic po lanie to bedziesz wlaczal kabel od lanu ... (nie polecam tego rozwiazania poniewaz jest denne, napisalem tylko tak zeby bylo ciekawiej ...)
Flaws
Dodano
08.11.2003 23:42:03
Miłosz
Dodano:
08.11.2003 23:27:09
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1