Czy cos jest nie tak?
Zreinstalowalem XP Pro .....tylko dlatego ze zmienilem karte graficzna...dwa tyg. czekalem, wszystko chodzilo wporzadeczku....tak tylko mi chodzilo po glowie ze moga byc jakies smieci po poprzedniej karcie i jeszcze mi sie nudzilo wiec wzialem sie do tego..
No i po reinstalacji chyba jest cos nie tak....
Mianowicie jak startuje Xp to bootuje najpierw raz ( z 5 paskow) potem mignie ekran tzn robi sie czarny na pol sek......potem znowu bootuje tak ze 3 paski...potem jest "welcome" pojawia sie desktop i znowu miga obraz ze trzy razy(na czarno)...nie wiem czy to problem i mu sie cos pitoli ....wczesniej mialem inne dwa kompy i Xp home i nigdy takiego numeru nie widzialem(co nie znaczy ze nie mialem problemow).
Jak myslicie jest jakis problem?
No i po reinstalacji chyba jest cos nie tak....
Mianowicie jak startuje Xp to bootuje najpierw raz ( z 5 paskow) potem mignie ekran tzn robi sie czarny na pol sek......potem znowu bootuje tak ze 3 paski...potem jest "welcome" pojawia sie desktop i znowu miga obraz ze trzy razy(na czarno)...nie wiem czy to problem i mu sie cos pitoli ....wczesniej mialem inne dwa kompy i Xp home i nigdy takiego numeru nie widzialem(co nie znaczy ze nie mialem problemow).
Jak myslicie jest jakis problem?
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0