Czerwone krzyźyki

Od kilku dni pojawiają sie czerwone krzyźyki, które nie reagują na kursor ale blokują otwarcie plików, np
nie mogę ściągnąć plików w pdf ani uruchomić programu do otwierania tych plikow. Pamiętam, źe niedawno o tym pisano na Forum. Jest to dość uciąźliwe i prosiłbym o pomoc. /Win XP + SP2/

Odpowiedzi: 3

Dzisiaj czerwony krzyźyk pojawił się przy probie pobrania pliku PDF ze strony Nokii. W oknie, gdzie powinna pojawić sie treść pliku /instr.obsługi/ w lewym gornym rogu. W prawym dolnym rogu pojawiła sie ikona programu Antypopup i podejrzewam, źe to ten program powoduje blokadę.
Probowałem go odinstalować, ale wyskakuje komunikat:
"odmowa dostępu – sprawdź czy dysk nie jest zapełniony lub chroniony przed zapisem, oraz czy plik nie jest aktualnie uźywany" Taki sam krzyźyk pojawia sie przy próbie otwarcia juź zainstalowanego pliku PDF
koczed
Dodano
09.02.2006 16:38:44
koczed:
Od kilku dni pojawiają sie czerwone krzyźyki, które nie reagują na kursor ale blokują otwarcie plików, np
nie mogę ściągnąć plików w pdf ani uruchomić programu do otwierania tych plikow. Pamiętam, źe niedawno o tym pisano na Forum. Jest to dość uciąźliwe i prosiłbym o pomoc. /Win XP + SP2/

Napisz cos więcej jak juz damiancore pisał. Gdzie te krzyzyki sie pojawiają? Mozesz zamieścić teź jakiegoś screena, co by moźna było sie lepiej zorietować o co chodzi.
wojtt
Dodano
09.02.2006 15:00:20
Mam Anty Popup
koczed
Dodano
09.02.2006 13:48:14
koczed
Dodano:
09.02.2006 13:26:55
Komentarzy:
3