CZEMU?
Mam problem.Jak jest jakies okno w XP professionali chce je poporstu przesunac w inne miejsce.To czemu ona tak sie jakoas tnie? W 98 SE,w Me plynniej to wygadalo.Tak samo w XP jak przesowam strony w dol.Czemu?
Odpowiedzi: 8
to chyba powylaczales wszelkie mozliwe efekty graficzne
to chyba powylaczales wszelkie mozliwe efekty graficzne
Mówiąc szczerze u mnie na 128 i na windzie ( 70 mb na starcie) war3 do 8 graczy na moim kompie spokojnie chodzi. Gorzej z 12 :D
a nie mowilem ......... :mrgreen:
wlasnie moj komp ozyl lezcz........niestety mam tylko 128 ram ale winda elegancko smiga po wylaczeniu wszystkich wodotryskow zobaczy,my jak war3 bdzaie mi cial :P
wlasnie moj komp ozyl lezcz........niestety mam tylko 128 ram ale winda elegancko smiga po wylaczeniu wszystkich wodotryskow zobaczy,my jak war3 bdzaie mi cial :P
podstawa , to skleroze leczyc w mlodym wieku :wink:
Zapomniaelm zainstalowac karte graifczna dlatego sie cielo wiec 256 to nie podstawa przy Xpeku
przy xpeku , 256 ramu to podstawa :twisted: , ale czym wiecej tym lepiej , wiadomo jak pisali szanowni koledzy , sama winda zabiera duzo zasobu , nie mowiac jush o kilku aplikacjach odpalonych jednoczesnie ........ :cry:
Mozesz sprobowac zainstaowac inne sterowniki do grafiki, ale chyba troszke wiecej ramu tez by ci sie przydalo bo 128 to troszeczke za malo :)
Strona 1 / 1