czemu nie moge wlaczyc filmow i tekstu?

mamnastepujacy problem otoz mam trzy programy do odtwarzania fimow allplayera bestplayera i vaplayera w tym ostatnim przypadku sa to tylko aplikacje bez instalacji nie liczac winampa .Problem polega na tym ,ze gdy wlacze np allp–layera i chce wzioc wejesc do pliku z filmem tedwa foldery na dole programu od tekstu i filumu to mi sie ten program wylacza i nie moge go otworzyc ten sam problem mam z vplayerem a bestplayer poprostu wogole sie nie wlacza tylko jakis error wyskauje nie wiem co robic to straszna wiocha bez filmow ma xp profesjonal natomiast na winampie dziala ma zainstalowane kodeki te same co gdy dzialao przeinstalowalem kodeki i allplayera i nic ciagle to samo gdzu wejde normalnie do folderu z filmem i biore otworz za pomoca np allplayera to dziala aha i gdy instalowalem allplayera i chcialem nacisnac browse zeby zainstalowac allplaera to mi sie tez wylacza intalacja windowsa tez mi sie nie usmiecha niewiem co mam zrobic w tej sytuacji moze sa na to jakies rady albo cos w rejestrze pogrzebac ?????????

Odpowiedzi: 2

http://www.howto.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=99 .
Pod tym linkiem chyba znajdziesz rozwiazanie swojego problemu z usuwaniem nie potrzebnych plikow.
Mozesz poszukac mnie nie chcialo sie przepisywac.Pozdrawiam
Stylowy
Dodano
26.03.2004 21:33:19
Proponowałbym wywalić wszystkie kodeki i ponownie zainstalować tylko te najbardziej potrzebne (moźe tylko filtr FFDShow wystarczy). No i moźe jeszcze wyłączyć w WinAmpie obsługę plików wideo.
mars28
Dodano
25.03.2004 14:00:30
Anonymous
Dodano:
25.03.2004 12:58:21
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1