Cze mam nagrywarke DVR–107D pioneera....
Cze mam tą nagrywarke i gosciu ze sklepu mi mówił źe nagrywa płyty DVD + i – ale jak wypalam płytki plusiki to nagrywarka po pewnym momencie przestaje nagrywać w nero próbowalem róznych rodzajów płyt i róznych programów do wypalania ale niestety nie chce mi wypalić plusików pomóźcie co mam zrobić?????
Patrzyłem na opis na stronie producenta i rzeczywiscie pisze źe ma ona moźliwosci wypalania + dlaczego u mnie nie działa nie rozumiem.
Nie jest to wina wirusów ani trojanów bo próbowałem wypalać tuź po formatowaniu. Pomózcie ludzie bo mam troche tych plusów i chciałbym je zuźyć
Patrzyłem na opis na stronie producenta i rzeczywiscie pisze źe ma ona moźliwosci wypalania + dlaczego u mnie nie działa nie rozumiem.
Nie jest to wina wirusów ani trojanów bo próbowałem wypalać tuź po formatowaniu. Pomózcie ludzie bo mam troche tych plusów i chciałbym je zuźyć
Odpowiedzi: 5
Zmiana firmware samodzielnie kończy się utratą gwarancji, najlepiej zanieś nagrywarke do sklepu i poproś o sprawdzenie jej na innym kompie, powinni zrobić to gratis.
Zmiana firmware samodzielnie kończy się utratą gwarancji, najlepiej zanieś nagrywarke do sklepu i poproś o sprawdzenie jej na innym kompie, powinni zrobić to gratis.
Nagrywałem na róznego rodzaju płytach.Mam pytanie vzy nie zepsuje czasem tej nagrywarki jak wgram firmware inny niź zgodny z tym który ma być, jak wyciągnąć firmware ten co mam źeby pózniej go wsadzić spowrotem i ostatnie pytanie czy nie strace gwarancji jak wsadze inny firmware do tej nagrywarki.
Nagrywałes tylko na płytach jednego producenta? Spróbuj nagrać na nośnikach innej firmy.
Wgraj do niej najnowszy bios, do 107D jest to 1.21
Nagrywałes tylko na płytach jednego producenta? Spróbuj nagrać na nośnikach innej firmy.
Strona 1 / 1