Cze mam nagrywarke DVR–107D pioneera....

Cze mam tą nagrywarke i gosciu ze sklepu mi mówił źe nagrywa płyty DVD + i – ale jak wypalam płytki plusiki to nagrywarka po pewnym momencie przestaje nagrywać w nero próbowalem róznych rodzajów płyt i róznych programów do wypalania ale niestety nie chce mi wypalić plusików pomóźcie co mam zrobić?????
Patrzyłem na opis na stronie producenta i rzeczywiscie pisze źe ma ona moźliwosci wypalania + dlaczego u mnie nie działa nie rozumiem.
Nie jest to wina wirusów ani trojanów bo próbowałem wypalać tuź po formatowaniu. Pomózcie ludzie bo mam troche tych plusów i chciałbym je zuźyć

Odpowiedzi: 5

Zmiana firmware samodzielnie kończy się utratą gwarancji, najlepiej zanieś nagrywarke do sklepu i poproś o sprawdzenie jej na innym kompie, powinni zrobić to gratis.
spiderko
Dodano
24.01.2005 22:26:33
Zmiana firmware samodzielnie kończy się utratą gwarancji, najlepiej zanieś nagrywarke do sklepu i poproś o sprawdzenie jej na innym kompie, powinni zrobić to gratis.
spiderko
Dodano
24.01.2005 22:26:33
Nagrywałem na róznego rodzaju płytach.Mam pytanie vzy nie zepsuje czasem tej nagrywarki jak wgram firmware inny niź zgodny z tym który ma być, jak wyciągnąć firmware ten co mam źeby pózniej go wsadzić spowrotem i ostatnie pytanie czy nie strace gwarancji jak wsadze inny firmware do tej nagrywarki.
martinmarshall
Dodano
24.01.2005 21:01:43
Nagrywałes tylko na płytach jednego producenta? Spróbuj nagrać na nośnikach innej firmy.

Wgraj do niej najnowszy bios, do 107D jest to 1.21
SLAY3R
Dodano
24.01.2005 20:53:31
Nagrywałes tylko na płytach jednego producenta? Spróbuj nagrać na nośnikach innej firmy.

Wgraj do niej najnowszy bios, do 107D jest to 1.21
SLAY3R
Dodano
24.01.2005 20:53:31
martinmarshall
Dodano:
24.01.2005 20:36:26
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1