Czas wyswietlania chmurki kolo zegarka...
Witam serdecznie Forumowiczow i jak zawsze i wszyscy z pytaniem :–)
Gdzie, jezeli takowa mozliwosc istnieje, ustawia sie czas wyswietlania chmurki informacyjnej, jak pokazano na zrzucie ponizej?
Pozdrawiam cieplo z cieplego,
Gdzie, jezeli takowa mozliwosc istnieje, ustawia sie czas wyswietlania chmurki informacyjnej, jak pokazano na zrzucie ponizej?
Pozdrawiam cieplo z cieplego,
Odpowiedzi: 7
Prosze bardzo.
BTW, Vision Express daje 10% rabatu – http://www.masterlink.com.pl/plm/partnerzy.asp?ID=27 :mrgreen: .
BTW, Vision Express daje 10% rabatu – http://www.masterlink.com.pl/plm/partnerzy.asp?ID=27 :mrgreen: .
EL NINO racja! Jak mogłem to przeoczyć. Muszę chyba iść do okulisty. :mrgreen:
Dzięki wielkie kolego!
Pozdrawiam
Dzięki wielkie kolego!
Pozdrawiam
Tak kamaa. Ikona Wireless Network Connection pojawia sie po zainstalowaniu Daemon Tools.
bluebob, we wlasciwosciach tej sieciowki masz zaznaczone "Pokaz ikone w obszarze powiadomien..." ?
bluebob, we wlasciwosciach tej sieciowki masz zaznaczone "Pokaz ikone w obszarze powiadomien..." ?
czy ta chmurka zaczeła się pojawiać od momentu zainstalowania programu dysków wirtualnych np. Daemon tools
Witam!
A jak pozbyć się TYLKO tej jednej konkretnej chmurki?
Chodzi mi o to, źeby nie wyłączać wszystkich, tylko tą jedną, którą widać w poście woyteg
Pozdrawiam
A jak pozbyć się TYLKO tej jednej konkretnej chmurki?
Chodzi mi o to, źeby nie wyłączać wszystkich, tylko tą jedną, którą widać w poście woyteg
Pozdrawiam
chmurki mozesz calkowicie usunac kopiujac ten tekst do notatnika i zapisujac go jako rozszerzenie .reg :lol:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced]
"EnableBalloonTips"=dword:00000000
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced]
"EnableBalloonTips"=dword:00000000
chmurki wbudowane w narzedzia windows maja to do siebie ze nie chca znikac dopoki sie na nie nie kliknie. ale mozesz je wogle wylaczyc za pomoca np tweak xp.
Strona 1 / 1