Czarny ekran jak wlaczam gre
Witam mam duzy problem z uruchomieniem gry pt. Total Overdose.Wlaczam ja a tu nagle mi sie monitor wylacza tylko czarny ekran jak by byl w stanie wstrzymania wszystko slysze muzyke itp.z gry ale nic nie widze co to moze byc kiesys juz tak mialem ale wyszlem z niej i ponownie wlaczylem i dobrze bylo nie wiem co sie stalo jeszcze wczoraj wszystko bylo dobrze pomozcie mi prosze ???????
Odpowiedzi: 6
Nie mialbym nic przeciwko gdyby to byl monitor LCD lecz w 100 % jest to niestety CRT najzwyklejszy LG.Natomiast gra uruchomila sie wrescie tak jak powinna po wielu probach.Moze udalo sie bo przeskanowalem komp. kilkoma prog. do rejestrow itp. Tylko ciekawe na jak dlugo to wystarczy.No nic pozdrawiam serdecznie i dziekuje za podpowiedzi :–)
Rebe:PS.
Zaraz okaźe się, źe to LCD.
Myślę, źe od początku wyglądało to na monitor LCD. Dziwne tylko, źe nie pokazała się tabliczka "please change screen resolution to (wartość)x(wartość) and refresh rate to (wartość)Hz"
Ja tam nie iwem, ale moze by tak tę rozdzielczość i ew. odświeźanie to przed odpaleniem gry zmienić ?
PS.
PS.
Probowalem alt + Tab ale nic 2 razy robie i moment zaciecia sie na chwile mozyki w grze i to samo CZARNY EKRAN nawet ponownie zainstalowalem gre z mysla ze wlaczy sie normalnie i ze zmienie rozdzielczosc a tu to samo czarny ekran nic nie widze ale wiem ze gra sie wlacza chodzi sie strzela..........i wszystko tylko nic nie widac z innymi wszystko ok chociazby z najnowszy Nes for speedem czy CAllofo Duty 2 terz ocje na maxa a sie wlaczaja Co tu zrobic ??????????????[/i]
spróbuj (alt+tab)2 razy
za duza rozdzielczosc monitora ustawiona w grze ?
Strona 1 / 1