Cytaty call of duty

Skąd moge skopiować wszystkie cytaty które pokazują sie np. kiedy zostaniemy zabici?? Chciałbym aby były one przetłumaczone na język polski.
Bede wdzieczny za kaźdą pomoc
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

Udało mi sie te cytaty wydłubać z plików z grą!!
Daje załącznik z tymi cytatami. Są po polsku i po angielsku.
Damianos
Dodano
30.04.2005 23:22:16
Damianos:
Wytłumacze jeszcze raz bo cos nie za dobrze wytłumaczyłem:
Grasz sobie w call of duty i jak cie Niemcy zabiją to pokazuje sie takie czarne tło i jest tam napisany cytat jakiejś sławnej osoby (m.in. Józka Stalina :wink: ). Chciałbym te wszystki cytaty mieć gdzies zapisane tylko nie wiem skąd je wziąć. I jest jeszcze jeden mankament aby te cytaty byly przetlumaczone na jezyk polski.
Pozdrawiam
Damian

no wiem o co ci chodzi.pamietam te cytaty.tylko trochę mało czasu było na przeczytanie i tłumaczenie w grze.dołączam sie do prośby damianosa.
klonpiotr
Dodano
30.04.2005 22:33:11
Wytłumacze jeszcze raz bo cos nie za dobrze wytłumaczyłem:
Grasz sobie w call of duty i jak cie Niemcy zabiją to pokazuje sie takie czarne tło i jest tam napisany cytat jakiejś sławnej osoby (m.in. Józka Stalina :wink: ). Chciałbym te wszystki cytaty mieć gdzies zapisane tylko nie wiem skąd je wziąć. I jest jeszcze jeden mankament aby te cytaty byly przetlumaczone na jezyk polski.
Pozdrawiam
Damian
Damianos
Dodano
30.04.2005 22:16:53
o jakie cytaty Ci chodzi ?? Gdzie one sie pojawiaja jak zostaniesz zabity?
Jesli potrzebujesz jakiegos spolszczenia call of duty to chociazby tutaj mozesz zajrzec
http://cziken.cepter.net/m/Download.php
Gregy
Dodano
30.04.2005 21:45:04
Damianos
Dodano:
30.04.2005 20:38:50
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1