Ćwiartka.
Ten post http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=266127#266127 jest postem nr 250 000 napisanym na forum.
Gratuluje Kubie, Administratorom, Moderatorom i Uźytownikom i forum osiągnięcia tej cyferki i mam nadzeję, źe serwis będzie się dalej rozwijał ku chwale nam wszystkim i zbierał kolejne ćwiartki mądrych postów :)
Gratuluje Kubie, Administratorom, Moderatorom i Uźytownikom i forum osiągnięcia tej cyferki i mam nadzeję, źe serwis będzie się dalej rozwijał ku chwale nam wszystkim i zbierał kolejne ćwiartki mądrych postów :)
Odpowiedzi: 16
Żółty:
PS O danie główne się nie martw – będzie spęd jakiś to się wywiąźę 8)
Juź isę martwić zaczynam, bo raczej na redyk mi to pasuje niź z tymi westernowymi klimatami kojarzy.
Cboc – tak po prawdzie – to moźna i spędem zwać biorąc za punkt wyjścia potrzebę tłumaczenia jak ...na granicy :lol:
Żółty:PS O danie główne się nie martw – będzie spęd jakiś to się wywiąźę 8)
Ty uwaźaj i przez Gubałówkę nie pędź bo Cie Byrcyn pogoni.
:mrgreen:
gusioo:
Żółty – tego kuraka to se na przystwkę weźniem – a co z daniem głównym ?
No przeca paczki wyslalem ...
PS O danie główne się nie martw – będzie spęd jakiś to się wywiąźę 8)
EL NINO:P.S. gusioo, tez Ci sie przypomnialo ? :D
No jak nie jak tak ;)
Żółty – tego kuraka to se na przystwkę weźniem – a co z daniem głównym ?
Masz juz wprawe, to co bedziemy nooba szukac :mrgreen: .gieras:jak to jest ze gdy zawsze mowa o piciu to ja stawiam :P
BTW, z Żółtego skarpeta ze szkoda gadac :P .
znowu ja mam stawiac ? jak to jest ze gdy zawsze mowa o piciu to ja stawiam :PSLAY3R:gieras:p.s kiedy jakies oblewanie ?
Postaw – to będziemy oblewać (ty nie – ty będziesz tylko polewać) :mrgreen:
gieras:p.s kiedy jakies oblewanie ?
Postaw – to będziemy oblewać (ty nie – ty będziesz tylko polewać) :mrgreen:
nie pozostaje mi nic jak pogratulowac :P
p.s kiedy jakies oblewanie ?
p.s kiedy jakies oblewanie ?
EL NINO:To ta kura z Ukrainy ? Z H5N1 ? To se sam zezryj :P :P .Żółty:Kurna Wam to się wszystko z źarciem musi kojarzyć :)
Eeee tam , przecieź to nie kura – tylko mielonka z tekturą :mrgreen: , a H5N1 dostajesz w gratisie. W postaci RUSKIEJ kury. Widzisz, dwa w jednym.......
*** a nie Sokole oko. Chyba "Spóźniony zapłon" :mrgreen: .Bobi:BTW, Żółty – Sokole oko forum. :mrgreen:
BTW, podoba mi sie :P .
To ta kura z Ukrainy ? Z H5N1 ? To se sam zezryj :P :P .Żółty:Kurna Wam to się wszystko z źarciem musi kojarzyć :)
EL NINO:Przeciez ma numerek 266127 :mrgreen: .
Sam widzisz ile postów wyrźneliście :P
EL NINO:P.S. gusioo, tez Ci sie przypomnialo ? :D
Kurna Wam to się wszystko z źarciem musi kojarzyć :)
Odlicz sobie te któreś własnoręcznie w kosmos posłał i będzie właśnie coś koło tego ćwierć miliona :wink:
Powtarzał się nie będę więc równieź gratuluje wszystkim w/w i pozdrawiam przy okazji.
BTW, Żółty – Sokole oko forum. :mrgreen:
Powtarzał się nie będę więc równieź gratuluje wszystkim w/w i pozdrawiam przy okazji.
BTW, Żółty – Sokole oko forum. :mrgreen:
Tys mial chyba dzisiaj konntakt z pollitrowka a nie tylko cwiartka :P . Przeciez ma numerek 266127 :mrgreen: .Żółty:Ten post ...p=266127#266127 jest postem nr 250 000 napisanym na forum.
P.S. gusioo, tez Ci sie przypomnialo ? :D
jeeeeest!!!!
Dzięki za źyczenia ;–)
Dzięki za źyczenia ;–)
jeeeeest!!!!
Dzięki za źyczenia ;–)
Dzięki za źyczenia ;–)
Że Ci sie czatować chciało :|
A propos ćwiartki, Żółty .. :mrgreen:
A propos ćwiartki, Żółty .. :mrgreen:
Strona 1 / 1