CuteFTP 5.0
Czesc.Nieweim co sie stalo ale zainstalowalem Cute FTP 5.0 XP i niemoge sie zalogowac na konto,a w Me moglem.
Macie konto:
na interi zalozone
login: qeszc
haslo: sebcio
powiedzcie czy wam wchodzi to konto na XPeku?
Macie konto:
na interi zalozone
login: qeszc
haslo: sebcio
powiedzcie czy wam wchodzi to konto na XPeku?
Odpowiedzi: 19
to nie byl firewall
morze firewall :D tem microsoftu jest ciulaty :))))
eeeeee.... przy dodawaniu polaczenia trzbea odznaczyc opcje juz nie pamietam jaka i juz dziala
no to wypadaloby napisac jak, tak dla potomnosci :D
rozwiazlem problem.dziei
rozwiazlem problem.dziei
a sprobuj z innej przegladarki, moze opera labo netszkapa 8)
TaK DOBRE WPISUJE I NIC. Co to moze byc no.Prosze o pomoc
SEBA_W nastepnym razem nie zawracaj mi (_|_) na GG tym problemem – ciesz sie ze zechcialem ci pomoc w tym , bo GG to nie w sprawach forumowych , lecz tylkjo towarzyskich :mrgreen: – a ty sie bezczelnie rozlaczyles jak mialem juz odpowiedz na twoje pytanie , tak wiec nie łódź sie ze kiedykolwiek ci pomoge i odpowiem na to pytanie ..... :arrow: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
jea z goy przepraszam ze nie jasne posty pisze , ale wlanie wrocilem z malej popijawik , wiec nie jestem swiadmom co to pisze (nie patrze sie w monit ani klawiature– pisze cos ale patrze sie np. w dywan :P ) ............sory
jea z goy przepraszam ze nie jasne posty pisze , ale wlanie wrocilem z malej popijawik , wiec nie jestem swiadmom co to pisze (nie patrze sie w monit ani klawiature– pisze cos ale patrze sie np. w dywan :P ) ............sory
SEBA__W:
upewnij się czy dobrze konfigurujesz cute ftp.
w polu:
ftp host adres : qeszc.w.interia.pl
user name : qeszc
password : sebcio
i wszystko gra.
upewnij się czy dobrze konfigurujesz cute ftp.
w polu:
ftp host adres : qeszc.w.interia.pl
user name : qeszc
password : sebcio
i wszystko gra.
ja jedyne co moge powiedziec to to, ze moge na konto normalnie wejsc, chociazby przegladarka, jednak nie wiem dlaczego u ciebie niechce, moze firewall przeszkadza?? bo nic innego mi nie przychodzi do glowy
Ej no kto mi pomoze.Musze to wiedziec co zrobic.Please.
Ej no kto mi pomoze.Musze to wiedziec co zrobic.Please.
no dobra mam CuteFTP i ja niemoge sie polaczyc.Co msuzezrobic no.Jak w ustawieniach,.Pomozcie rozwiacac problem!
A to sorki :D
Mam XP i bez problemow moge wejsc na to konto
Ja specjalnie konto zalozylem.Na nim nic niema.No pomozcie mi
Ja specjalnie konto zalozylem.Na nim nic niema.No pomozcie mi
Jedna zasada: nie podawaj źadnych chaseł swoich kont bo tego się nie robi :!: A spróbuj przez przeglądarkę :)
Strona 1 / 1