ctrl + alt + del = ? troche smieszny temat ale powaźny

wxiskam ctrl + alt + del.... zazwyczaj wszystko bylo OK ale teraz wyswietla mi sie tylko ramka z zadaniami teraz aktywnymi i nadole opcje zakoncz zadanie itd . problem w tym ze na gorze menadzera nie pojawiaja sie inne opcje , rozwijane menu i nie ma zakladek ( siec itd....) . co sie stalo?? z gory wielkie tnx za pomoc poniewaz bez tego moja praca na kompie jest ubozsza ;]. ctrl + alt + del byl mi zawsze przydatny a teraz co ja bez niego zrobie?? TYLKO NIE REINSTALACJA ! aha jescze jeden problem ... zbyt czesto widze ZADUZA aktywnosc mojego HDD jak na nim nie pracuje lub jak robie jakies blache operacje ... > co jest?? nie moge wtedy przenoscic plikow i baaarrrdddzzzooo wolllno pracuje ... te problemy mam od niedawna ( aaaa nie jest to trojan bo juz sprawdzalem porty ) . POMOCY & tnx

Odpowiedzi: 6

no musisz miec half – life ... za niego ,,trzeba '' zaplacic ( w sklepie rzecz jasna ;]) no a w zamian masz za free do niego mody np. countera . najwieksze jaja sa z kejem bo nawwet jesli kupisz oryginalna gierke to mowi Ci jesli chcesz grac w necie ze masz keja w uzyciu .... no to tyle :D..yoyoy
tybonQ
Dodano
03.04.2003 19:56:08
brtx to jedna z najpopularniejszych gier sieciowych. Glownie chodzi o walke terrorystow z antyterrorystami

looknij sobi np tutaj :

http://www.counter–strike.pl

tybonQ by ta gierke zainstalowac trzeba miec juz zainstalowanego half–life ?
The_judge
Dodano
03.04.2003 09:22:50
Co to jest "counter strike" ???
brtx
Dodano
03.04.2003 01:48:33
dozgonnie jestem wdzieczny!! moge sie odwdzieczyc... zaoszczedziles mi duzo czasu ( zarazem pieniedzy :D ). jednyma rzecza (z najbardziej uniwersalnych jaka znam>i jaka moge sie odwdzieczyc to cd key do counter strike ...cenne ... sluze pomoca... :D... jescze raz tnx
tybonQ
Dodano
03.04.2003 00:57:38
dozgonnie jestem wdzieczny!! moge sie odwdzieczyc... zaoszczedziles mi duzo czasu ( zarazem pieniedzy :D ). jednyma rzecza (z najbardziej uniwersalnych jaka znam>i jaka moge sie odwdzieczyc to cd key do counter strike ...cenne ... sluze pomoca... :D... jescze raz tnx
tybonQ
Dodano
03.04.2003 00:57:38
Kliknij dwa razy lewym klawiszem w ramke okna Menadzera zadan – powinno wrocic:)
brtx
Dodano
02.04.2003 20:38:27
tybonQ
Dodano:
02.04.2003 15:58:45
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1