cs w lanie
mamu z kolegami ten sam net i graliśmy sobie do niedawnaw counter strike w lanie.jednak od pewnego czasu nie moźęmy znaleźć swoich serwerów.próbowaliśmy na róźne sposoby,ale nikt nie moźe znaleźć źadnego serwera.dlaczego tak się stało?jak moźna to rozwiązać?
Odpowiedzi: 9
Neo_x:klonpiotr:no właśnie mamy bez steama. moźna wykupic konto ,ale lepiej za friko
nie ma orginala.. nie ma gry.... jasne chyba nie?:) po co piracic tak fajna gioerke jak cs.... skoro piszesz ze nie masz orginala
do gry po lanie nie potrzebny jest steam. A tak apropo to za CS warto da te kilkadziesiąt złotych bo to nie duźo jak za taką gre.
klonpiotr:no właśnie mamy bez steama. moźna wykupic konto ,ale lepiej za friko
nie ma orginala.. nie ma gry.... jasne chyba nie?:) po co piracic tak fajna gioerke jak cs.... skoro piszesz ze nie masz orginala
no właśnie mamy bez steama. moźna wykupic konto ,ale lepiej za friko
jak macie orginalne gry to psrubujcie jeszcze nonsteama najnowszego :)
to wyłączony na zawsze?a jak jest właczony to co im to szkodzi?
pewnie będe musiał sie z nimi skontaktować
pewnie będe musiał sie z nimi skontaktować
Prawdopodobnie wylaczony LAN – jak to czesto z radiowkami bywa...
Nie wiem co to daje... tylko sie co bardziej swiadomi uzykownicy wqr... ;)
Nie wiem co to daje... tylko sie co bardziej swiadomi uzykownicy wqr... ;)
w takim razie... zanim napisałes post, powinienes dowiedzieć sie jak sytacja sie przedstawia ze strony administratorów... !!
no tak prawie z dnia na dzień.sami nie wiemy kiedy to się stało.jakiś czas temu.mamy radiowy net.zapewne cos tam zmajstrowali.na początku tylko ja nie znajdowałem serwerów kolegów,a oni mnie tak.nie wiem czemu,ale teraz ja nawet nie znajduje.
tak myśle źe coś administrartorzy zrobili.
tak myśle źe coś administrartorzy zrobili.
to sie stało z dnia na dzień??? moźe wasz administrator cos zablokował :?:
Strona 1 / 1