CrystalPlayer

Czy ktoś moźe uźywa tego programu.
Crystal Player to wielofunkcyjny odtwarzacz multimedialny, wykorzystujący do swojego działania nowatorskie rozwiązania programowe, dzięki czemu uźytkownik uzyskuje obraz o wyjątkowo dobrej jakości bez względu na źródło jego pochodzenia (AVI, MPEG lub przekazy strumieniowe). Jako jeden z niewielu programów multimedialnych, Crystal Player nie wykorzystuje środowiska WindowsMedia, co powoduje, źe nie ma ograniczeń z nim związanych. Program obsługuje większość najpopularniejszych kodeków (m.in. DivX, XviD, Mpeg1, Mpeg2, Mpeg4) i posiada pełne wsparcie wyświetlania napisów (formaty SRT, SMI, SUB, JS, DKS, MPL, RT, SMIL oraz Karaoke, ustalanie czcionki, koloru, itd.).
To tak pokrótce o programie. Mam tylko jedno pytanie dotyczące tego progsa. Nie mogę otworzyć napisów w pliku tekstowym. Być moźe nie wiem jak to zrobić albo program ów tego nie potrafi. Moźe ktoś coś bedzie wiedział na ten temat. Program dostepny jest tu:
http://www.crystalplayer.com/
Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 9

Pawek:
Akceptuje txt, tylko musi być w formacie {xxx}{yyy}Jakiś tekst.

Jak to rozumieć?
Sales
Dodano
15.01.2004 21:38:34
W takim razie producent się walnął, bo wymienił tylko formaty, które wkleiłem powyźej ;)
http://www.crystalplayer.com/index.php?page=products&bar=free&feature=subtitles
Ale Koala to jest to :D
wirus
Dodano
12.01.2004 18:54:12
wirus:
Program całkiem sympatyczny, teledyski fajnie chodzą :)
Niestety,nie akceptuje napisów w formacie txt, jedynie SRT, SMI, SUB, JS, DKS, MPL, RT, SMIL .
Najlepszy jest Koala

Akceptuje txt, tylko musi być w formacie {xxx}{yyy}Jakiś tekst.
Pawek
Dodano
12.01.2004 18:33:45
pawek_niezalogowany:
brtx:
I w ogole nie lubi napisow w formacie TMP :P (czyli "00:00:34 Jakis tekst...")
Koala rulez!

Z tym juź dałem sobie radę.

Konwertowanie SubEditem i zmienianie .txt>.sub mnie nie podniecalo.
Ostatnio zabawiam sie playerkiem MV2 Player.[freeware]
Wypas opcji! Najlepsze : puszczenie filmu jako tapety i Sam M$ Default Voice ;) jako lektor (tylko napisy angielskie rzecz jasna).
brtx
Dodano
12.01.2004 00:27:02
brtx:
Koala rulez!

Z tym juź dałem sobie radę.
Anonymous
Dodano
11.01.2004 12:09:33
All Player i Koala sa najlepsze!! :!:
fidelio
Dodano
11.01.2004 09:09:33
Koala rulez!
brtx
Dodano
05.01.2004 21:16:15
Program całkiem sympatyczny, teledyski fajnie chodzą :)
Niestety,nie akceptuje napisów w formacie txt, jedynie SRT, SMI, SUB, JS, DKS, MPL, RT, SMIL .
Najlepszy jest Koala
wirus
Dodano
03.01.2004 22:24:04
Miałem przez pewien czas ten probram. Jak dla mnie nic rewelacyjnewgo sobą nie reprezentuje. Po skonfrontowaniu go z SubEdit–Playerem, usunąłem go na zawsze ze swoich dysków.
Pawek
Dodano
03.01.2004 21:30:20
Sales
Dodano:
03.01.2004 20:20:52
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1