Creativ
Witam kupiłem sobie ostatnio głosniki firmy Media–tech następnie musiałem dokupić do tego karte muzyczna kupiłem SoundBlastera Zainstalowałem sterowniki wszytsko itp. ale gdy włączam muzyke głosniki grają mi jak na zwykłej karcie muzycznej czyli 3 głosniki i wufer. w Karcie muzycznej jest 5 wejść wie ktoś jak powinny być te głosniki podpięte ale w zestawie mam takźe kontroler od kontrolera idą kable do kompa 3 ale nie wiem jak je podpiąść bo sa wsyztskie czarnego koloru:( a w karcie jest 5 kolorów wie ktoś jak to powinno być źeby chodziło 5 głośników a niee 3?:( z góry dziękuje
Odpowiedzi: 10
Siema w tych głośnikach media techa MT348 dostałeś kable źeby podłączyć do kompa?? Bo u mnie z kontrolera wychodziły 3 (jeden 9–pionowy do woofera, zasilanie do woofera i kabel do podłączenia do gniazdka z prądem). Nie wiem czy nie dali mi poprostu jakiegoś kabla czy źle to podłączam. Proszę o odp.
Marcin X wiesz juź działa problem był taki ze program od sterownikow ktory słuźył do ustawiania głosników na 5.1 4.1 2.1 itp nie chciał się odpalić jakiś błąd wyskakiwał ale juź ściągnołem ten program z neta z Crativa i chodzi:) dzięki za dobre chęci:) z pomocą;]
A tak z ciekawości....... drivery do karty zainstalowałeś czy domyślne windy ?
Jeźeli to drugie to nie dziwota się źe nie działa.
Jeźeli to drugie to nie dziwota się źe nie działa.
a tak wogóle to gdzie to creativ setting jest bo nie mam pojęcia
Przepraszam za pomyłke to juź z tych nerw źe mi nie chca chodzić pomyliłem cyfry powinno być Media–tech MT348
Hmmmmm mi wychodzi źe MediaTech MT 384 to mikrofon i w 5.1 grać raczej nie będzie :wink:
Google nie kłamią :mrgreen:
Masz chyba do tego sprzętu jakiegoś manuala ?
Albo linka do niego ?
W Creative Speaker Settings ustawiłeś 5.1 ?
W teście teź grają tylko front plus woofer ?
Google nie kłamią :mrgreen:
Masz chyba do tego sprzętu jakiegoś manuala ?
Albo linka do niego ?
W Creative Speaker Settings ustawiłeś 5.1 ?
W teście teź grają tylko front plus woofer ?
Typ 5.1 karta 5 kanałówka o to chodzi bo nic innego nie wiem jeszcze tyle wiem Głośniki Media–tech model MT384 tyle mi wiadomo na temat tego co mam
Rozumiesz co to znaczy typ ? To mniej wiec cuś takiego:**Mis**:No przecieź napisałem źe głosniki Media–Tech a karta muzyczna SoundBlastera
Mam SoundBlaster Live! 5.1 i głosniki MediaTech jakiś symbol.
No przecieź napisałem źe głosniki Media–Tech a karta muzyczna SoundBlastera
Jaka karta jakie głośniki ?
Typy, symbole.
Typy, symbole.
Strona 1 / 1