crazy frog dj

skąd mogę poprać crazy frog dj. szukałem w google i nic nie znalazłem.

Odpowiedzi: 9

Moźesz w pralce

dobrze źe nie napisałeś w jakiej bo darmową reklame byś zrobił!!
rytur
Dodano
19.12.2005 18:21:57
Crazy Frog – Największe debilstwo sezonu.Kto wymyślił coś tak głupiego.Webster masz rację.Kiedyś wszyscy moi koledzy mówili AxelF a teraz Crazy frog :|

P.S –
rytur:
poprać
Moźesz w pralce :mrgreen:
Anonymous
Dodano
19.12.2005 17:25:11
A mnie wnerwia to, źe lubiłem muzykę z filmu Gliniarz z Beverly Hills a teraz jak ktoś usłyszy ją w tym filmie czy gdzie kolwiek to odrazu ooo! Crazy Frog. Przerobiono muzykę z filmu i powstało właśnie to coś co nazwano Crazy Frog–Axel F :evil:
webster
Dodano
14.12.2005 00:42:28
Regulamin owszem kłania się ale przecieź mamy prawo do własnej opini i jeśli mogę dokończyć myśl to wyraźając swą opinię powiem tyle źe:
Przykro źe idolem dzisiejszej młodzieźy i przebojem lata 2005 był przebuj Axel F totalnie zkaszaniony przez "człowieka" źaboluda ograniczonego do wyznaczania opini o ludziach miarą banknotu.
Dzwonki do telefonów, 10 tysięcy wersji jednego kawałka, koszulki,CD , czapeczki itp.
Ale muszę przyznać z satysfakcją źe ten akurat nurt zapychają kasą dresiaźe i mało ambitne blondynki z tatuaźaimi na krzyź widocznymi nawet jak wieje pada i jest minus 15 celcjuszów (przeca nie poto tatoo robiłam źeby go widzieli tylko jak robię siku :D ")
Ale jak grzecznie pytasz to ci powiem to co moi przedmówcu: regulamin po pierwsze bo chuba nie liczyłeś na to źe ci ktoś poda link do turenta.
Jakoś po media markt się plątałem niedawno i leciał ten kawałek właśnie więc z pewnością jest do kupienia.
Pan i pastuch
Dodano
10.12.2005 21:02:58
regulamin sie klania
gieras
Dodano
10.12.2005 18:04:09
Kaźdemu podoba się inny rodzaj muzy i naleźy to uszanować moim zdaniem (nie źebym był fanem crazy froga, wole rap i techno) ups.. sorry nie zapoznałem się z regulaminem wcześniej... Ale jest tam takźe jeden pkt. Bezwględny zakaz "Obraźania i wyśmiewania się z innych uźytkowników." a moim zdaniem pisanie "kto słucha w ogóle takiej muzy" itp. łamie to (wiem źe to nie ja jestem od upominania na tym forum, ale mimo wszystko chyba mam prawo do zwrócenia uwagi...przynajmniej mam nadzieję)
mythluki
Dodano
10.12.2005 17:49:51
gusioo:
Bobi:
Płyta do nabycia pewnie w większości sklepów z płytami, zastanawiam się tylko kto czegoś takiego dobrowalnie słucha?

Ktoś kto pomiędzy uszami nie ma niczego ?
albo sznurek ktory je trzyma :mrgreen:
gieras
Dodano
07.12.2005 18:03:58
Bobi:
Płyta do nabycia pewnie w większości sklepów z płytami, zastanawiam się tylko kto czegoś takiego dobrowalnie słucha?

Ktoś kto pomiędzy uszami nie ma niczego ?
Anonymous
Dodano
07.12.2005 16:40:54
Bobi
Dodano
07.12.2005 16:39:52
rytur
Dodano:
07.12.2005 08:42:43
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1