CrackXP
Cze. Dostałam Windowsa Xp pro ,potrzebowała bym info na temat rejestracji oraz co zrobic aby nie łączył się z Bilem. Dziękuje za ewentualne odpowiedzi pa :*****
Odpowiedzi: 15
COOOOOOOOOOOO
W OEM pomoc techniczna faktcznie nie jest świadczona przez Microsoft lecz przez sprzedawce. Jeźeli masz problemy z wersja
OEM to kontaktujesz sie nie z Microsoftem lecz z gościem u którego nabyłeś Windowsa i on ma obowiązek udzielić Ci pomocy.
OEM to kontaktujesz sie nie z Microsoftem lecz z gościem u którego nabyłeś Windowsa i on ma obowiązek udzielić Ci pomocy.
tak tylko, źe w USA kupisz wersję eng.
W Stanach mazna kupic OEM XP PRO za 154$ bez problemow.
Do Zulusa dzieki . Mialem niedawno problem z OEM–wersja Win 98,ale problemem okazalo sie cos innego .Jestem zadowolony z tej wersji i napewno kupie Oem XP. Jeszcze raz dzieki.
Lala numerek się stuka w trakcie instalki, sam Cię o to poprosi
Powiedzcie mi jeszcze robaczki jak wpisać ten nr. po zainstalowaniu windowsa. Gdzie trzeba wejść???
Jeszcze jedno OEM sprzedawany jest tylko z nowym komputerem, ale Microsoft zezwolił w zeszłym roku na sprzedaź z dowolnym nowym urządzeniem. Ja swojego kupiłem z myszką za 9zł.
Retaila moźesz kupić bez źadnych dodatków, ale on niestety jest dwa razy droźszy
Retaila moźesz kupić bez źadnych dodatków, ale on niestety jest dwa razy droźszy
do pawła
Wersja OEM–owa to w 100% pełna wersja, ale posiada bardzo prowizoryczną instrukcję intalacji i obsługi systemu a kosztuje w granicach 700 zł
Ta druga natomiast jest pudełkowana z podobno solidnym podręcznikiem i kosztuje ok 1200–1400 zł.
Zasadnicza róźnica rozbija się ponoć (tak słyszałem) o pomoc techniczną Microsoftu, ale bliźszych szczegółów niestety nie znam. Jeśli chodzi o uaktualnienia OEM–a, który posiadam wszystko idzie bez najmniejszych problemów. Wybór jest więc prosty, na tym forum jest kilkunastu bardzo fajnych ludków którzy naprawdę mają wiedzę i muszę sie przyznać, źe sam skorzystałem w paru przypadkach z ich podpowiedzi. Po jaką cholerę więc komu pomoc informatyka z Microsoftu, który w większości przypadków powie to samo samo co ludzie z forum
Wersja OEM–owa to w 100% pełna wersja, ale posiada bardzo prowizoryczną instrukcję intalacji i obsługi systemu a kosztuje w granicach 700 zł
Ta druga natomiast jest pudełkowana z podobno solidnym podręcznikiem i kosztuje ok 1200–1400 zł.
Zasadnicza róźnica rozbija się ponoć (tak słyszałem) o pomoc techniczną Microsoftu, ale bliźszych szczegółów niestety nie znam. Jeśli chodzi o uaktualnienia OEM–a, który posiadam wszystko idzie bez najmniejszych problemów. Wybór jest więc prosty, na tym forum jest kilkunastu bardzo fajnych ludków którzy naprawdę mają wiedzę i muszę sie przyznać, źe sam skorzystałem w paru przypadkach z ich podpowiedzi. Po jaką cholerę więc komu pomoc informatyka z Microsoftu, który w większości przypadków powie to samo samo co ludzie z forum
do Zulusa a czym sie rozni OEM od retaila ?
A ja mam legala OEM–owego PRO i wyobraź sobie, źe teź jest śliczny, aktywny i oczywiście zarejestrowany. A systemu nie aktywuje się co 30 dni tak jak piszesz.
zulus... ziomus ty moj kochany... to jak ja mam takiego slicznego piracika (pro) i mam do niego numerek seryjny to nie musze robic aktywacji co 30 dni?
Gregu, jak mi ten swój numer wpiszesz w wersji OEM stawiam Ci litra. To jest numer wersji korporacyjnej, a ta i tak nie wymaga aktywacji. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Mam do was pytanie, czy te numery seryjne działają jak Crack i XP nie woła juź o aktywację?
FCKGW– wpisz te dane jako numery seryjne i po zawodach
Strona 1 / 1