Counter–strike
Chciał bym zagrać sobie w Counter–strike,ale nie wiem jak go zainstalować i co jest do tego potrzebna.Jak ktoś wie co trzeba zainstalować nie chapisze mi maila.Dzięki
Odpowiedzi: 5
ozz17:chyba sam proces nie jest trudny, polecam ci zainstalwoanie prze wszystkim Halfl–Lifa, a potem tylko zdzier z netu CS 1,5 i
a potem jeszcze patha który zajmuje 115Mb i jest niezbędny do grania w sieci
ozz17:chyba sam proces nie jest trudny, polecam ci zainstalwoanie prze wszystkim Halfl–Lifa, a potem tylko zdzier z netu CS 1,5 i
chyba sam proces nie jest trudny, polecam ci zainstalwoanie prze wszystkim Halfl–Lifa, a potem tylko zdzier z netu CS 1,5 i instalujesz na half lifa, po zainstalowaniu pewnie bedziesz potrzebowal CD–keya, chyba ze masz oryginal, bo bez cd keya nie zagrasz na necie, jak cos to ja mma jeden wolny :) :wink:
kaksik:Chciał bym zagrać sobie w Counter–strike,ale nie wiem jak go zainstalować i co jest do tego potrzebna.Jak ktoś wie co trzeba zainstalować nie chapisze mi maila.Dzięki
Przede wszystkim gra.
Opisz dokładniej jaki masz problem.