Counter–strike
Chciał bym zagrać sobie w Counter–strike,ale nie wiem jak go zainstalować i co jest do tego potrzebna.Jak ktoś wie co trzeba zainstalować nie chapisze mi maila.Dzięki
Odpowiedzi: 20
mefisto_k:a moze spróbój idm albo tam zwyklym co juc jest w windowsie
zawierz mi mefisto_k ze probowalem, ale wyskakuje komunikat cos tam z witryna, mozna poptostu wnioskowac, zeby wpasc na nia pozniej, bo teks konczy sie "sproboj pozniej" mozep oprostu w renowacji strona, pcozekam, nie pali mi sie
a moze spróbój idm albo tam zwyklym co juc jest w windowsie
qrcze mefisto_k, ja chciale mje sciagnac, ale we flashgecie wyskakuje mi ze tak jakby linki byly do bani i nie chce ich sciagac, ale jeszcze bede probowal :)
agro boty i rambo boty tez sa niezle mowieci ozz17
dlaczego ozz
POD–Bot 2.5 (HL) o takie, a z tamtych stron nic sie nie da sciagnac, ani mapy, ani boty :(
a ajkie masz boty co
to porsze cie o podanie linku do twoihc botow, bo moje sa glupei jak but :evil:
w kawiarence to se moźesz duzo pograc wiesz o tym u mnie boty zawsze mają inne ruch zawsze
wiesz, z botami gra jest bardoz schematyczna, jzu lepiej pojsc w kilka osob do kawairenki i tam szlifowac umiejetnosci :/
ozz17:eeeee kylson, byles twardy i zmiekles, boty sa do bani,
Nie czemu tak uwaźasz :?:
Nadal uwaźam ze boty są głupie i lepiej się gra z ludzmi , ale dzięki botom moźna poćwiczyc przed prawdziwa walką z ludzmi.
A na serwch jak ktoś jest za cienki to sobie nie pogra , więc pozostają mu tylko boty
eeeee kylson, byles twardy i zmiekles, boty sa do bani, nie dosc ze zabijaja siebie na wzajem, to jeszcze jak dluzej pograsz na jakiejs mapie to bedziesz w stanie przewidziec kazdy ruch, one graja bardzo schematcznie, wole grac z ludzmi :)
i o to chodzi kylson'ek
mefisto_k:boty są faje kylson bo mozna im rozkazywać a na serwkach nie
nio w sumie tak , ale tak jak mówie są głupie.
Czasami stoja w jednym miejscu i nic tylko ich rozwalic bo niemogą się ruszyć.
Niemniej boty są fajne bo moźna poćwiczyć z nimi przed prawdziwą walką
boty są faje kylson bo mozna im rozkazywać a na serwkach nie
mefisto_k:.a nastepnie sciagnąćse boty . to lepsza gra z botami niź naservkach :lol: :lol:
Według mnie lepiej się gra przez necik .Tylko tacy ludzie to juź zawodowcy w tej grze i qrcze strzasznie cięźko się z nimi gra.Poprostu nie ma lekko.A jak jest ktoś za cienki do wyrzucają z serwera.
Co do botów to nawet fajnie się gra alee one są głupie.
wiecie moze se tez wyssać z netka tylko cs'a 1.5.a nie musi najpierw half life instalowac moze bez niego.a nastepnie sciagnąćse boty . to lepsza gra z botami niź naservkach :lol: :lol:
takie przyklady by mozna mnozyc, bo jeszcze bedzie mu potrzebny cheat–death no i lisa serverow :/