counter–strike condition zero i source
1.mam orginalnego cs:cs i mam konto w steamie .Załoźyłem sobie je bardzo dawno .Ale teraz ,klikam w my games 2 razy na cs:s ,wpisuje cdkey ,updatuje włączam pokazuje sie ten main screen z tymi dwoja ct i ,u góry pisze loading i sie zawiesza... pisze w brak odpowiedzi . co mam robić
mam windowsa xp prof ,wcześniej teź tak miałem nawet przed formatem :/
2.właśnie kupiłem sobie HL2 + CSS .Mam juź konto w steamie (dawno sobie załoźyłem) i niewiem jak zaisntalować tego css zeby coś nie zwalić ??
Prosił bym o dokładną instrukcję jak i co mam robić :)
tylko jak ktoś wie to pisać a jak nie to nie pisz bo niepotrzebne są bezsensowne OT i nabijanie postów .
mam windowsa xp prof ,wcześniej teź tak miałem nawet przed formatem :/
2.właśnie kupiłem sobie HL2 + CSS .Mam juź konto w steamie (dawno sobie załoźyłem) i niewiem jak zaisntalować tego css zeby coś nie zwalić ??
Prosił bym o dokładną instrukcję jak i co mam robić :)
tylko jak ktoś wie to pisać a jak nie to nie pisz bo niepotrzebne są bezsensowne OT i nabijanie postów .
Odpowiedzi: 6
oj juź update sciagnol sie w połtorej godziny nie całe więc juź grałem thx za pomoc
"Trochę" poprawek wyszło od premiery gry, zostaw kompa na noc włączonego.
no dobra juz zainstalowalem teraz updatuje tylko niewiem czemu tak długo bo chyba od godziny 18 sie updatuje a jest prawie 9 i pisze ze jeszcze 267 min :/ to tak powinno ??bo tak na oko to jest z 30 %
Nie instalowałem jeszcze dwóch gier na jedno konto Steam'a, spróbuj poprostu zainstalować, w razie wątpliwości pisz na forum.
...Do gry Half–Life 2 potrzebne jest konto Steam, a do stworzenia i korzystania z konta Steam potrzebne jest łącze internetowe. W czasie instalacji zostaniesz poproszony o stworzenie konta Steam i potwierdzenie klucza CD.a kiedy to zrobisz będziesz mógł grać w HL2...
Tak tam pisze ,tylko ,źe co ja mam zrobić ??
Bo konto Steam mam juź od bardzo dawna a taraz to mam najpierw zainstalować HL2 a potem co ??
Postępuj zgodnie z instrukcją na pomarańczowej wkładce do gry, oczywiście gre instalujesz w katalogu ze steamem (tym z aktywnym kontem dla CS:CZ)
Strona 1 / 1