counter–strike condition zero i source

1.mam orginalnego cs:cs i mam konto w steamie .Załoźyłem sobie je bardzo dawno .Ale teraz ,klikam w my games 2 razy na cs:s ,wpisuje cdkey ,updatuje włączam pokazuje sie ten main screen z tymi dwoja ct i ,u góry pisze loading i sie zawiesza... pisze w brak odpowiedzi . co mam robić
mam windowsa xp prof ,wcześniej teź tak miałem nawet przed formatem :/

2.właśnie kupiłem sobie HL2 + CSS .Mam juź konto w steamie (dawno sobie załoźyłem) i niewiem jak zaisntalować tego css zeby coś nie zwalić ??
Prosił bym o dokładną instrukcję jak i co mam robić :)

tylko jak ktoś wie to pisać a jak nie to nie pisz bo niepotrzebne są bezsensowne OT i nabijanie postów .

Odpowiedzi: 6

oj juź update sciagnol sie w połtorej godziny nie całe więc juź grałem thx za pomoc
T–Time
Dodano
27.08.2005 00:08:39
"Trochę" poprawek wyszło od premiery gry, zostaw kompa na noc włączonego.
spiderko
Dodano
26.08.2005 23:59:23
no dobra juz zainstalowalem teraz updatuje tylko niewiem czemu tak długo bo chyba od godziny 18 sie updatuje a jest prawie 9 i pisze ze jeszcze 267 min :/ to tak powinno ??bo tak na oko to jest z 30 %
T–Time
Dodano
26.08.2005 22:53:50
Nie instalowałem jeszcze dwóch gier na jedno konto Steam'a, spróbuj poprostu zainstalować, w razie wątpliwości pisz na forum.
spiderko
Dodano
26.08.2005 20:42:22
...Do gry Half–Life 2 potrzebne jest konto Steam, a do stworzenia i korzystania z konta Steam potrzebne jest łącze internetowe. W czasie instalacji zostaniesz poproszony o stworzenie konta Steam i potwierdzenie klucza CD.a kiedy to zrobisz będziesz mógł grać w HL2...

Tak tam pisze ,tylko ,źe co ja mam zrobić ??

Bo konto Steam mam juź od bardzo dawna a taraz to mam najpierw zainstalować HL2 a potem co ??
T–Time
Dodano
26.08.2005 18:11:05
Postępuj zgodnie z instrukcją na pomarańczowej wkładce do gry, oczywiście gre instalujesz w katalogu ze steamem (tym z aktywnym kontem dla CS:CZ)
spiderko
Dodano
26.08.2005 17:57:28
T–Time
Dodano:
26.08.2005 17:03:46
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1