Counter Strike cd key
Mam pytanie gdzie sie wpisuje cd keya.Ale nie podczas instalowania bo ja chcem grac przez internet i pisze ze jest juz w uzyciu a mam innego cd keya pewnego bo z orginalnego HL.A niechce mi sie wszystkiego odinsatalowywac i znowu instalowac.
Odpowiedzi: 14
Tak tylko ze niektore kawiarenki maja zablokowany rejestr tak ze nie mozna wejsc do niego przez REGEDIT
Zadziała, zadziała na 100%, tylko jak mówię czasem (u mnie b. rzadko :D ) moźe pozakać się informacja o tym, źe klucz jest zajęty.
Specjalnie dla damipl i tomekk napiszę: PRÓBOWAŁEM – DZIAŁAŁO
Specjalnie dla damipl i tomekk napiszę: PRÓBOWAŁEM – DZIAŁAŁO
Pawek:
Jeśli ktoś nie ma oryginalnego cd–keya, a bardzo chce go mieć, to idzie do sklepu i kupuje oryginalną gierkę
No co Ty tutaj odwalasz ? instrukcja jak okradać innych ? Lekko zmodyfikowałem Twoją wypowiedź i źeby mi to było ostatni raz !
The_judge
Jeśli ktoś chce zmienić klucz to bez reinstalacji moźe wejść do rejestru (Start––>Uruchom––>regedit). Potem juź dokładnie nie pamiętam jaka jest ścieźka, ale wystarczy wziąć znajdź (ctrl + F) i wpisać Half Life lub Half–Life(gdy juź coś znajdzie poszukać klucza 'key', czy jakoś tak. Jego wartość to upragniony CD–KEY!!!.
To i tak nie zadziała.
Wywali cie z serwera, poniewaź ten klucz jest juź zajęty.
I bardzo dobrze ! The_judge
jesteś pewien, źe to zadziała, to znaczy czy ty juź tak próbowałeś :?: :wink:
Jeśli ktoś nie ma oryginalnego cd–keya, a bardzo chce go mieć, to idzie do sklepu i kupuje oryginalną gierkę
No co Ty tutaj odwalasz ? instrukcja jak okradać innych ? Lekko zmodyfikowałem Twoją wypowiedź i źeby mi to było ostatni raz !
The_judge
Jeśli ktoś chce zmienić klucz to bez reinstalacji moźe wejść do rejestru (Start––>Uruchom––>regedit). Potem juź dokładnie nie pamiętam jaka jest ścieźka, ale wystarczy wziąć znajdź (ctrl + F) i wpisać Half Life lub Half–Life(gdy juź coś znajdzie poszukać klucza 'key', czy jakoś tak. Jego wartość to upragniony CD–KEY!!!
The_judge
Jeśli ktoś chce zmienić klucz to bez reinstalacji moźe wejść do rejestru (Start––>Uruchom––>regedit). Potem juź dokładnie nie pamiętam jaka jest ścieźka, ale wystarczy wziąć znajdź (ctrl + F) i wpisać Half Life lub Half–Life(gdy juź coś znajdzie poszukać klucza 'key', czy jakoś tak. Jego wartość to upragniony CD–KEY!!!
Poszukaj czegoś na ten temat tutaj http://board.counter–strike.pl/viewforum.php?f=14. Wiem źe mój kumpel miał teź problemy z CD na win xp. Zaczeło mu dobrze działać dopiero po zainstalowaniu win 98SE.
Pozdro :)
Pozdro :)
Mam najnowsza wersje 4.2 Windows XP profesional
Witam.Najpierw sprawdź czy masz najnowsza wersje CD (unitedadmins.com) i powiedz jakiego masz windowsa? Polecam strone http://cpscs.counter–strike.pl/ i serwer mojego klanu Salvation Army który znajduje się pod ip: 213.241.67.66:27015 . Pozdro :)
Juz wszystko dobrze przeinstalowałem CS wpisałem dobrego cd keya i wszystko gra ale teraz znowu mam taki problem ze jak podłaczam sie do serwera pisze ze jest wymagany jakis program cheating death jak sie go niema to wyrzucaja z serwera.No to go sciagnołem właczam tak jak trzeba najpierw ten program pózniej gre no i podłaczam sie do serwera i pisze;
conection to VAC seacure server has been aborted.Please read chiting death manual.
o co tu chodzi
Jeszcze jedno skad mozna wziasc polskie serwery??
conection to VAC seacure server has been aborted.Please read chiting death manual.
o co tu chodzi
Jeszcze jedno skad mozna wziasc polskie serwery??
A u mnie jak wpisałem, ale był on zajęty to mogłem grać sobie bez sieci, a jak chciałem się połączyć z serwerem to chciał innego cd–keya
z tym ze on najpierw wpisal zly kod a pozniej dopiero dostal dobry.
wiesz jak masz oryginalego hl i cd–key'a do nie go to mozesz se pograć tylko jak włanczasz cs'a to powinno sie pojawić okenko i tam wpisać cd–keya od hl , ja akorat tak musiałem
Jak nie ma oryginala a ma oryginalny cd key to moźe grać. Mialem kiedys taki program co sie nazywal hl cd key changer. Poszukaj na google.
Jak nie masz orginała, to moźesz zapomnieć, źe pograłeś po sieci.
Strona 1 / 1