Counter Strike 1.6 o co chodzi???
Witam
Podczas wchodzenia na jakikolwiek serwer wychodzi tak napis<<>wpisuje hasło,sprawdza i zaczyna wchodzić na serwer 4 kreski i ten sam napis.Hasło jest na bank poprawne.O co chodzi??? :oops:
Podczas wchodzenia na jakikolwiek serwer wychodzi tak napis<<>wpisuje hasło,sprawdza i zaczyna wchodzić na serwer 4 kreski i ten sam napis.Hasło jest na bank poprawne.O co chodzi??? :oops:
Odpowiedzi: 20
ostatnio byla promocja w media markt 19.90 cs:cz .... za 40 zl mozna spokojnie kupic na allegro... a sam cdkey za 20
Co tu tak długo piszecie chłopaki:)) Kup sobie oryginal Counter–Strike 1.6 i gwarantuje źe wszystko ci będzie chodzić :P :P
Samego csa juz jest trudno dostac ( bynajmniej na slasku np: media, empik) ale w wiekszych miastach chyba da rade jeszcze. Na allegro widzialem Hl + CS Bestseller ale chyba sie juz rozeszly:/ Sama gra oscyluje do 60 zl + ewnetualne koszty wysylki (mowie tu o Counter – Strike'u)
A moze ktos sie orjentuje ile cs 1.6 kosztuje bo znalazlem tylko C0 i kosztuje on ~80 zl
Ukey:MarcinX::shock:
Na podstawie klucza dostajesz darmowe konto.
Jak darmowe przecierz jak wpisze klucz to prosi mnie o konto ktore mialem sam stworzyc
no bo sam sobie miałeś stworzyć właśnie. konta nie dostajesz na podstawie klucza,tylko sobie je zakładasz,a klucz do niego przypisujesz,coby odblokować gry i takie tam. no. co nie zmienia faktu źe jest darmowe darmowiuśieńkie.
MarcinX::shock:
Jak darmowe przecierz jak wpisze klucz to prosi mnie o konto ktore mialem sam stworzyc
spiderko:
Codename Gordon (nie wiem nawet co to jest)
HL2 2D :wink:
Kupujesz Half Lifa 2 za 115zł i masz "dwa w jednym", masz za to HL2(single player), Counter Strike Source(multi), HL DeathMatch(Multi), Codename Gordon (nie wiem nawet co to jest), Source SDK (kreator map, modów), moźna takźe sciągnąć nieoficjalny patch polonizujący HL2. Czy to tak duźa cena za taką dawke atrakcji :?:
:shock:
Co do tej gry to podobno za nowe konto placi sie cos kolo 30 zl (oczywiscie majac orginala) Jesli to prawda to ja to wal... I nie kupuje orginala
MarcinX:rayan:W dniu 19 stycznia wszystkie Fake konta zostaly zablokowane...
No i dobrze :wink:
ja wiem czy tak dobrze :D chlopaki sobie nie pograja :twisted:
rayan:W dniu 19 stycznia wszystkie Fake konta zostaly zablokowane...
No i dobrze :wink:
W dniu 19 stycznia wszystkie Fake konta zostaly zablokowane...
Proste,był update Steama twoja wersja nie została zaktualizowana,moźliwe teź źe zablokowali konto.
Normalne na piracie.
Normalne na piracie.
no w sumie to działało...
działało ci wcześniej???
hehe śmieszny jesteś... :shock:
kup oryginał :wink:
pirat
oryginał czy pirat :?:
Strona 1 / 1