cosna podobieństwo rejestratora dzwieków
szukam jakiegos programu do rejestrowania dzwieków w czasie rzeczywistym... musze isc na wazna rozmowe a nie nadaze pisac wszystkiego datego wywmysliłem ze wsio nagram tylko pojawiły sie 2 problemy:
–rejestrator dzwiekow albo ma fatalna jakosc albo z pliku 60 s robi kilkumegowa kobyłe
– ograniczenie czasu nagrywania do 60 s albo ja nie umiem znalesc miejsca w ktorym to sie zmienia
podajcie prosze jakis dobry prograik do rejestrowania dzwieków albo poprosze was o podanie ajbardziejoptymalnych ustawien
z gory wielkie dziekuje
–rejestrator dzwiekow albo ma fatalna jakosc albo z pliku 60 s robi kilkumegowa kobyłe
– ograniczenie czasu nagrywania do 60 s albo ja nie umiem znalesc miejsca w ktorym to sie zmienia
podajcie prosze jakis dobry prograik do rejestrowania dzwieków albo poprosze was o podanie ajbardziejoptymalnych ustawien
z gory wielkie dziekuje
Odpowiedzi: 6
Jeśli nagrywasz z modemu to polecam ModemSpy. E Nero jest Nero Wave Editor–– spox
Audacity jest najlepszy do tego. Sciagnij do tegop kodek mp3 lame i wszsytko sie ladnei bedzie nagrywało. :)
ja potrzebuje tak zeby komp byłnaj mniej obciazony bo ta rozmowa moze trwac nawet 3 godziny... kompilacja tego potem moze tez zajac sporo czasu...
wiec teraz sam nie wiem co lepiej czy zgrywac wszysko normalnie a potemkonwertowac czy moe odrazu do mp3??
wiec teraz sam nie wiem co lepiej czy zgrywac wszysko normalnie a potemkonwertowac czy moe odrazu do mp3??
jeśli zaleźy Ci na nagrywaniu odrazu w mp3 to polecam JetAudio. Za kilka ostatnich wersji trzeba płacić, ale mam jakąś starą darmową wersję gdyby ktoś pragnął. Wygląda jak wieźa hifi z czasów DDR 8)
Jeśli ktoś zna wygodniejszy program to niech da znać. Audacity nagrywa w jakimś swoim formacie w postaci setek plików AU, to mu ułatwia późniejsze dodawanie efektów, wycinanie...
Jeśli ktoś zna wygodniejszy program to niech da znać. Audacity nagrywa w jakimś swoim formacie w postaci setek plików AU, to mu ułatwia późniejsze dodawanie efektów, wycinanie...
znalazłem juz ten programik tylko moze 2 słowa bym chciał jeszcze usłyszec na temat optymsalnego zrownowazenia dzwieku i jakosci..
moze jakis przyklad... bo raczej 1 MB za minute nagrania rozmowy to jakos nadal duzo mi sie widzi..
pozdrawiam
moze jakis przyklad... bo raczej 1 MB za minute nagrania rozmowy to jakos nadal duzo mi sie widzi..
pozdrawiam
8) http://audacity.sourceforge.net/
gdyby zabrakło dll do konwersji do mp3 to szukaj lame_enc.dll
gdyby zabrakło dll do konwersji do mp3 to szukaj lame_enc.dll
Strona 1 / 1