coś ze spolsczeniem zamiast Kazaa
nie znam kazy ale piszą źe mnóstwo trojanów i włamań moźe coś poradzicie innego na ściąganie z neta najlepiej z polską lokalizacją.Nie jestem wymagający czasem by ściągnął jaki film oczywiście legalny :roll:
Odpowiedzi: 11
Do emule trzeba miec cierpliwosc – duzo udostepniac i wystac swoje w kolejkach. Czasem emule rozpedza sie do maksymalnej predkosci nawet 10h.
próbowałem kiedyś zabawy z emulem i dałem jakieś pliki do udostępniania chciałem coś ściągać i nic :x jak znajde sposób na 64kb/s to na pewno go uźyje :wink: ale szybko to nie nastąpi chyba źe ktoś ujawni sekret :twisted:
Na modzie Pawcia po zapuszczeniu ok. 10 plikow i zastosowaniu sie do jego ustawien idze pelna para – 64kb/s :–)
Pawcio ma swoj dzial na Polskim Forum Osla:
http://www.osiol.com/index.php?showforum=43
PS. Poczytaj troche tematy, poustawiaj.
Pawcio ma swoj dzial na Polskim Forum Osla:
http://www.osiol.com/index.php?showforum=43
PS. Poczytaj troche tematy, poustawiaj.
Ja polecam, tak jak kolega powyzej eMule, szczegolnie wersje Pawcio Mod – najlepszy mod pod neo+.
Messias skąd ściągnąć ten Pawciomod do emulea? :?: Mam neo+ i emule chodzi mi tragicznie. :cry: Jezeli znasz jakiś link to byłbym wdzieczny... :)
ja przestałem uzywać Kaazy odkąd zassałem z netu wirusa, wywaliłem ją i zainstalowałem emule, stanowczo stwierdzam, źe tu są znacznie wieksze zasoby, nie ma tyle syfu. Polecam emule, jest po polsku. :D
Zygo:Jeśli chcesz bez syfów
Moze i sam program jest bez syfu, ale siec kozy jest beznadziejna. Pelno fake'ow, malo linkowni, duzo wirow – wielkie smietnisko. Ja polecam, tak jak kolega powyzej eMule, szczegolnie wersje Pawcio Mod – najlepszy mod pod neo+.
Jak chcesz cos ze spolszczeniem to prosze bardzo.
Wiem ze juz o tym mowiono ale ..
www.imesh–light.com
Ta wersja nieposiada spy–weare i roznych takich ,podobnie jak Kaaza Litle .A i jest po Polsku ,menu langue z paska narzedziowego i po sprawie :) Dobry jest .. Z Monitorem MKS–a – niezlapal mi zadnego wirusa . BraLem tylko mp3 i Teledyski .
No niewiem co z wiekszymi pliczkami jak Divx Ale .. moze byc .A tak wogole to Lepsze to od tego
MuLa (Emule) .Choc uzywalem Black–Handa , no niby moda do tego ale to czekanie jest wkur ...
Wiem ze juz o tym mowiono ale ..
www.imesh–light.com
Ta wersja nieposiada spy–weare i roznych takich ,podobnie jak Kaaza Litle .A i jest po Polsku ,menu langue z paska narzedziowego i po sprawie :) Dobry jest .. Z Monitorem MKS–a – niezlapal mi zadnego wirusa . BraLem tylko mp3 i Teledyski .
No niewiem co z wiekszymi pliczkami jak Divx Ale .. moze byc .A tak wogole to Lepsze to od tego
MuLa (Emule) .Choc uzywalem Black–Handa , no niby moda do tego ale to czekanie jest wkur ...
Ja miałem kaze i imesha ale zostałem wierny kaazie dla mnie jest the best
Jeśli chcesz bez syfów to zainstaluj sobie Kaze lite ona jest pozbawiona wszystkich dziadostw co zasmiecają kompa. Moźesz teź emula,edonkey,imesh,morpheus duźo tego jest
Markus:nie znam kazy ale piszą źe mnóstwo trojanów i włamań moźe coś poradzicie innego na ściąganie z neta najlepiej z polską lokalizacją.Nie jestem wymagający czasem by ściągnął jaki film oczywiście legalny :roll:
Direct Connect++ jest tez dosc dobry.
Kazza i legalne filmy :?: nieuzywam ale pierwsze slysze chyba ze sa platne albo cus :D
Strona 1 / 1