Cos podobne do TV–Tool
Szukam jakiegoś programu podobnego do TV–Tool obsługującego wyjście telewizyjne GForce2.
Jak ktoś coś wie to poprosze o linka :D
Jak ktoś coś wie to poprosze o linka :D
Odpowiedzi: 5
http://www.video–drivers.com/companies/744.htm?acd=3&rvd=5&thx=9&bng=7&o=5 – do wyboru, do koloru – koniecnza rejestracja
Hasło: driver lub drivers – nie pomnę
Login: All
Hasło: driver lub drivers – nie pomnę
Login: All
Skad masz takie info, za na Nvidii sa tylko najnowsze ?
Od v28.84 zaczynaja sie dla XP.
http://www.nvidia.com/object/winxp–2k_archive.html
UPGRADE
Z nowszych polecam 40.72 whql. Mialem kiedys grafike na podobnej karcie (MX200) i te drivery dzialaly pieknie pod XP.
Od v28.84 zaczynaja sie dla XP.
http://www.nvidia.com/object/winxp–2k_archive.html
UPGRADE
Z nowszych polecam 40.72 whql. Mialem kiedys grafike na podobnej karcie (MX200) i te drivery dzialaly pieknie pod XP.
General Information :
Model : GeForce2 MX 100/200 (DDR) [NV11DDR]
Bus Type : AGP
Manufacturer : NVIDIA
Total Memory : 32 Mb
Texture Memory : 94 Mb
Processor : GeForce2 MX 100//200
Converter : Integrated RAMDAC
Refresh Rate (min/max) : 60/120 Hz
GPU Information :
CodeName : NV11
Bus : 64 bits
Memory Type : SDRAM
GPU Frequency : 175 MHz
Memory Bus Speed : 334.09 MHz (166MHz initial)
Memory Bandwidth : 2673 Mb/s
Video Bios Information :
Date : 03/14/01
Version : Version 3.11.01.24.00
Rebe mógłbyś mi podać linka do jakiejś strony gdzie ściągnąć starsze stery do tego modelu?
Na nvidia.com są tylko nowsze wersje, a na googlach nie potrafie nic znaleźć.Będe bardzo wdzięczny :D
Model : GeForce2 MX 100/200 (DDR) [NV11DDR]
Bus Type : AGP
Manufacturer : NVIDIA
Total Memory : 32 Mb
Texture Memory : 94 Mb
Processor : GeForce2 MX 100//200
Converter : Integrated RAMDAC
Refresh Rate (min/max) : 60/120 Hz
GPU Information :
CodeName : NV11
Bus : 64 bits
Memory Type : SDRAM
GPU Frequency : 175 MHz
Memory Bus Speed : 334.09 MHz (166MHz initial)
Memory Bandwidth : 2673 Mb/s
Video Bios Information :
Date : 03/14/01
Version : Version 3.11.01.24.00
Rebe mógłbyś mi podać linka do jakiejś strony gdzie ściągnąć starsze stery do tego modelu?
Na nvidia.com są tylko nowsze wersje, a na googlach nie potrafie nic znaleźć.Będe bardzo wdzięczny :D
Wiem, źe karta stara. To co napisąłem poprzedni było absolutnie powaźne, bo opcje klonowania w GF2 były – z reguły –bywały karty okastrowane z nich, ale to juź kwestia producenta.
Co do najnowszych sterowników to w wypadku tych starych modeli uznaję ich instalację za pomyłkę.
Poszukaj jakich 2x .xx – 3x.xx , góra pewnie 4x i znimi posprawdzaj czy nie będzie lepiej, a przy okazji to klonowanie teź.
Co do najnowszych sterowników to w wypadku tych starych modeli uznaję ich instalację za pomyłkę.
Poszukaj jakich 2x .xx – 3x.xx , góra pewnie 4x i znimi posprawdzaj czy nie będzie lepiej, a przy okazji to klonowanie teź.
To dosyć stara karta, jak zainstalowalem nowsze stery to wszystko mi sie haczyło, nie mogłem grać w mojego ulubionego snookera :D Wcześniej TV–Tool chodził mi bezproblemowo, ale teraz mam stary monitor 800x600 od kumpla bo muj w naprawie i nie chce mi sie pojawić obraz na TV.
Strona 1 / 1