Coś dziwnego z GG
Cze!
Zainstalowałem Winde 2003 server oraz najnowszą wersję GG. I mam taki dziwny i zaazem denerwujący przypadek źe jak pisze w GG to gdy kończy mi się linija to nieprzenosi całego niemieszczącego się w linijce wyrazu tylko literki które się niemieszczą!.
Nie wiem czego jest to wina ale jest jeszcze tak źe gdy ktoś mi przysyła wiadomość to teź nie jest przeniesiony do drugiej linijki cały wyraz tylko niemieszczace się litery.
To chyba coś z wyświetlaniem ale nie wiem jak to zmienić.
Moźe coś zaradzicie??
Zainstalowałem Winde 2003 server oraz najnowszą wersję GG. I mam taki dziwny i zaazem denerwujący przypadek źe jak pisze w GG to gdy kończy mi się linija to nieprzenosi całego niemieszczącego się w linijce wyrazu tylko literki które się niemieszczą!.
Nie wiem czego jest to wina ale jest jeszcze tak źe gdy ktoś mi przysyła wiadomość to teź nie jest przeniesiony do drugiej linijki cały wyraz tylko niemieszczace się litery.
To chyba coś z wyświetlaniem ale nie wiem jak to zmienić.
Moźe coś zaradzicie??
Odpowiedzi: 5
dokladnie...ja jade od dawna na starej wersji 6.0 i nie mam takich problemow, wylaczylem aktualizacje co by sie dziadostwo nie pier...psuło :D
U mnie te dziadostwo zrobilo sie po sciagnieciu uaktualnienia. Trzeba jakals starsza wersje bedzie zainstalowac pewnie.
zim:ja uzywam TLENa i nie mam zadnych powyzszych problemow. co wiecej jeszcze nigdy sie nie zdazylo zeby byly jakies probelmy z polaczeniem do serwera. co w przypadku GG bylo regula jakis czas temu...
Dobrze... cieszy mnie to, ale teraz rozmawiamy o błędzie w GG a nie o "wypasionym" Tlenie.
A tak wogóle to moźe jakby jakąś starszą wersję GG zainstalował to by było normalnie? A moźe się jorgną i naprawią :wink:
Niech źywi nie traca nadziei :D
ja uzywam TLENa i nie mam zadnych powyzszych problemow. co wiecej jeszcze nigdy sie nie zdazylo zeby byly jakies probelmy z polaczeniem do serwera. co w przypadku GG bylo regula jakis czas temu...
Nie wiem czego jest to wina...
To wina błędu samego GG i nie tylko Ty go masz.
Z zaźaleniami do pana Łukasza F. (autora GG :P )
Pozdrawiam!
Strona 1 / 1