Coś dla sklerotyka :)
Kiedyś widziałem taki mały programik, który przechowywał bez ograniczeń ilościowych – wszystko to, co trafiało do systemowego schowka tj. teksty, printscreeny itp.
Czy ktoś kojarzy moźe nazwę tej aplikacyjki?
Czy ktoś kojarzy moźe nazwę tej aplikacyjki?
Odpowiedzi: 10
mmdsoft:101 clips przechowuje do 30 ostatnich ale za to jest darmowy :)
Fajny i chyba moźliwie najprostrzy jaki widziałem.
Thx mr. mmdsoft :)
101 clips przechowuje do 30 ostatnich ale za to jest darmowy :)
http://www.download–software–freeware.com/prog.php?pid=892
http://www.download–software–freeware.com/prog.php?pid=892
Więc tak.
Nie mam w/w karty ani innej.
Co tyczy się zaś propozycji softwarowych:
Zdecydowałem się na wersję darmnową i jakoś nie umiem sobie poradzić z tym programem – tj. z jego obsługą.
Propozycja nr.2 czyli demo z mozliwością zakupu pełnej wersji – odpada z powyźszego powodu, acz jak mi się zdaje – skuszę się i na ten. Czemu nie?
Osłu we dwa źłoby dano – skosztuję więc i owsa i siana :lol:
Dziękuję za sugestie. Jak widać, zamierzam sprawdzić obie.
Pozdrawiam :)
Nie mam w/w karty ani innej.
Co tyczy się zaś propozycji softwarowych:
Zdecydowałem się na wersję darmnową i jakoś nie umiem sobie poradzić z tym programem – tj. z jego obsługą.
Propozycja nr.2 czyli demo z mozliwością zakupu pełnej wersji – odpada z powyźszego powodu, acz jak mi się zdaje – skuszę się i na ten. Czemu nie?
Osłu we dwa źłoby dano – skosztuję więc i owsa i siana :lol:
Dziękuję za sugestie. Jak widać, zamierzam sprawdzić obie.
Pozdrawiam :)
lucy:Nie rozumiesz, źe nikt nie kupuje bo z reguły nie ma takich kart, a nawet gdyby miał to raczej nie wyda.
Nie znam kolegi XanTypa więc:
1. Nie wiem czy kolega XanTyp niema takowej karty.
2. Nie wiem czy kolega XanTyp nie zna kogoś kto ma taką kartę.
3. Moźe koledze XanTyp tak spodoba się opis i przypadnie do gustu wersja demo źe za wszelką cene postanowi jednak kupić ten program i znajdzie kogoś z kartą.
lucy:Moj post miał tę wartość praktyczną ,źe kierował uwage właśnie na legalny soft!
Chciałeś napisać legalny i darmowy. Zgadza się.
Program do którego ja podałem link teź jest legalny tyle źe nie darmowy. Ale nie było to napisane w pierwszym poście.
Więc po to jest forum źeby kaźdy kto ma coś do powiedzenia(napisania) na wybrany temat uczynił to.
W tej chwili kolega XanTyp ma wybór; albo wybierze darmowy, albo płatny i kropka.
Nie rozumiem tylko po co to zamieszanie.
Jeśli nie on to być moźe ktoś inny(kto posiada ową kartę) skorzysta z mojego linka.
Wystarczyło by źe podałeś swój link, bez tej dygresji.
XanTyp wybrał co chciał, jest zadowolony, więc uwaźam zbędną romowę i zbędne dygrsje za niepotrzebne.
Pozdrawiam DanielK
DanielK:
A czy nie od tego mamy google źeby w ciagu kilku sekund zassać demo, a jeśli sie komuś podoba to moźe kupić.
XanTyp nie napisał ze musi być darmowy!!!lucy:raczej to rodzaj pokusy by pogrzebać w nielegalnym sofcie, bo wydaje mi się , źe wielu tak po prostu często robi..
Moźe dla Ciebie teź.I co mam Ci cracka poszukac :?:
Jestes mało ''domyślny'' ( bez urazy :D ) , albo masz dziś zły dzień. Wiem ,źe mamy google, tylko odpowiedz mi czemu inni nie wiedzą a pytają, to oczywiście pytanie nie wymagające odpowiedzi. Nie rozumiesz, źe nikt nie kupuje bo z reguły nie ma takich kart, a nawet gdyby miał to raczej nie wyda ( nie czarujemy się ) , więc z tym kupowaniem to tak jak z opowiadaniem bajek na dobranoc ;). Wiem czym się kończą takie próby ( myślisz pewnie o trialach oczywiście ), kończą się ogromnym sprzątaniem w rejestrze (i nie tylko bo pozostają pliki) a czasem powaźnymi problemami (nie tak dawno ktoś pobrał sobie właśnie taki program do szyfrowania danych, tak zaszyfrował cenne dane ,źe zapomniał o upływie 15 dni, bo tyle tylko wynosił okres próby , efektem było to,źe stracił dane bo juź nie mógł odtworzyć progsa 16–o dnia). Nie wiem czy zrozumiałeś przesłanie, ale kto wie.. .
Z zarzucaniem komuś nieuczciwości to najpierw ugryź się w ten języczek , nim coś napiszesz, pisanie o pijaństwie nie oznacza, źe ktoś sam pije, zrozumiał ? .
Moj post miał tę wartość praktyczną ,źe kierował uwage właśnie na legalny soft!, moźna go znaleźć w sieci za pomocą googe o których wspomniał nasz user. Do tego nakłaniam, a jak juź ktoś mówi o shareware to niech to wyraźnie zaznaczy bo to niepraktyczna rada dla ubogiego społeczeństwa ..ale to moje zdanie .
ps. czasem sprawdza sie trial, potwierdza to jednak tylko ogólną regułe ( np. odzyskiwanie utraconych danych , diagnostyka sprzętu – drogim ale sprawdzonym softem by zaraz potem pozbyć się go , bynajmniej nie z wlasnej woli..).
lucy:czy nie warto od razu zaznaczać , źe program jest odpłatny i kupić go moźna visą lub master card
A czy nie od tego mamy google źeby w ciagu kilku sekund zassać demo, a jeśli sie komuś podoba to moźe kupić.
XanTyp nie napisał ze musi być darmowy!!!
lucy:raczej to rodzaj pokusy by pogrzebać w nielegalnym sofcie, bo wydaje mi się , źe wielu tak po prostu często robi..
Moźe dla Ciebie teź.I co mam Ci cracka poszukac :?:
Jak w temacie.
Dziękuję Lucy :o
Dziękuję Lucy :o
DanielK:Chyba chodzi o ClipBoard Genie 4.1
http://www.pcworld.pl/artykuly/42761_2.html
Taka mała dygresja , czy nie warto od razu zaznaczać , źe program jest odpłatny i kupić go moźna visą lub master card ( jeśli posiadasz ) , biorąc pod uwage zasobność portfela rodaków to brzmi jak ironia , raczej to rodzaj pokusy by pogrzebać w nielegalnym sofcie , bo wydaje mi się , źe wielu tak po prostu często robi.. . Nie tak dawno na jednym z vorow była dyskusja , ''dlaczego producenci softu olewaja nas i nie zamieszczają polskiej wersji językowej ani wsparcia'', z prostej przyczyny, z doświadczenia , równie dobrze moźna by powiedzieć, dlaczego większość softu ma niemiecką wersje językową..( pytanie retoryczne ).
A jeśli chodzi o schowek to tu z pewnością coś moźna wybrać (naprawde wystarczy poszukać ) ..i to darmowe http://www.webattack.com/freeware/system/fwclipoard.html
byl tez bodajze na forum kiedys Yankee Clipper
Chyba chodzi o ClipBoard Genie 4.1
Strona 1 / 1