Corel–pytanie

Witam.
Mam taki śmieszny problem. Kiedyś juź się z czymś takim spotkałam w przypadku bodajźe Photoshopa 7, ale jakoś sobie poradziłam. Najgorze, źe nie pamiętam jak! – więc dlatego proszę was o pomoc.
Po zainstalowaniu nowego Corela, wszystkie pliki corelowe nie mają ikon 'corelowych', tylko takie mini podglądy (co moźecie zobaczyć w załączniku). Jak mogę zrobić, źeby mieć normalne ikony corelowe? Proszę o wskazówki.

P.S. Jak wasze brzuszki po tłustym czwartku? Wszystkiego naj z okazji tej okazji :)

P.S.2. Nie mogę dodać załącznika, o co chodzi? Pojawia się:
Logowanie do serwera FTP nie powiodło się. Sprawdź swoją Nazwę Uźytkownika 'cxp' i Hasło.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/vestgd5filcbpxy6.html ––>tu jest link do tego, o co mi chodzi :]

Odpowiedzi: 3

Nie uźywałem Corela juź kupe czasu więc juź niewiele pamiętam.
Przy instalacji nie zaptaszało się opcji, która doinstalowywała jakiegos thumbnails utiliites?
Moźe gdzies jest opcja, która to wywala? Menu start – katalog programu – ...

Uźytkownicy Corela się pochowali.
BTW, wiedziałem, źe to zbyt proste.
Bobi
Dodano
24.02.2006 20:43:35
Bobi:
Oj Lia, zmień widok w tym folderze z kafelków/miniatur na zwykłe ikony, opcja pod prawoklikiem ;]
To chyba zbyt proste...

Masz rację–zbyt proste. Juź to przerabiałam wczoraj. Jakkolwiek nie ustawię ikon (czy kafelki, czy miniaturki, czy ikony), zawsze te corelowe będą miały taki minipodgląd. To są chyba thumbnails. Ale nie mam pojęcia jak ustawić by ich nie było. :x
Lia
Dodano
24.02.2006 10:01:58
Oj Lia, zmień widok w tym folderze z kafelków/miniatur na zwykłe ikony, opcja pod prawoklikiem ;]
To chyba zbyt proste...

Ad P.S. Dziękuję i nawzajem ;] Jak brzuszek? Będzie co spalać.
ad P.S.2 Kuba zepsuł i nie chce mu się naprawić :mrgreen:
Bobi
Dodano
23.02.2006 22:17:02
Lia
Dodano:
23.02.2006 21:05:41
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1