CommonName??

Od czasu kiedy zainstalowalem ten ekstra program Ad–aware6 ladnie elegancko wszsytko hodzi nie wyskakuje juz ten glupi gator i wszsytko jest ok, no ale jedna zecz nie daje mi spokoju mianowicie kiedy skanuje dyski Ad–aware6 zawsze wyskakuje mi ze na głownym dysku jest taki folder :Program FilesCommonName i nie mam pojecia czemu zawsze mi wykazuje ze to jest jakis wrogi zainfekowany folder nawet nie wiem do czego on jest w srodku owego folderu znajduje sie jakis programik "Toolbar" ktory rowniez nie wiem do czego sluzy ale Ad... rowniez wykazuje ze to jest jakiz zainfekowany plik i w folderze toolbara znajduje sie uninstalak ale nie chce tego usowac puki nie bede zbytnio wiedzial do czego to sluzy a jak spieprze sytem i bede musial formata robic. Wiec prosze o pomoc.

Pozdrawiam

Odpowiedzi: 5

No programik sie zasysa jesli pan bedzie mial czas to poprosil bym o instrukcje obslugi danego programu bo cos widze ze to po polsku nie jest jesli panu nie chce sie pisac na forum czy tez po przez emiale to zapraszam na gg numer jest podany.

Pozdrawiam
Tony
Dodano
23.07.2003 15:16:51
To nie jest zaden wazny folder tam jest spyware. No chyba ze lubisz jak informacje bez twojej wiedzy wyplywaja z kompa. Do usuniecia tego uzyj tego programu co dalem wyzej. Zareczam ze nic nie skopiesz, to badziewie mialem tez u siebie. Uzylem programu i "Bez nalotu, bez klopotu" :D
wins
Dodano
23.07.2003 14:37:42
Wiedzialem ze to jest jakis wazny folder no moze lepiej tego nie usowac bo jeszcze kompa skopie a ten link co zes podal nie moge go wczytac.

pozdrawiam
Tony
Dodano
23.07.2003 12:09:22
Wiedzialem ze to jest jakis wazny folder no moze lepiej tego nie usowac bo jeszcze kompa skopie a ten link co zes podal nie moge go wczytac.

pozdrawiam
Tony
Dodano
23.07.2003 12:09:22
Do usuniecia tego uzyj Spybot – Search & Destroy. Jesli usuniesz to recznie to stracisz polaczenie z netem. A program ten co wyzej podalem usunie go, naniesie odpowiednie poprawki w twoim polaczeniu z netem i w rejestrze. Tu masz o tym spyware wiecej informacji: http://www.doxdesk.com/parasite/CommonName.html
wins
Dodano
22.07.2003 23:41:53
Tony
Dodano:
22.07.2003 20:08:00
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1