combo a GTA:SA na dvd

Czy za pomocą nagrywarki combo mogę przegrać gre ,która jest na dvd na płyty cd ,dla kogoś kto nie ma dvd–rom'u ?? i czy w nero i jak to zrobić .Dokładnie chodzi mi o GTA:SA oczywiście mam orginalne .Chce nagrać dvd na cd i jak to zrobić .

Odpowiedzi: 11

rebe czy ja mam pretensje do swiata? napisalem tylko ze musze sobie kupic dvd bo gry sa na plytach dvd. nie umiesz pojac moich krotkich zdan? masz chyba umysl 2–latka... zygaj na sliniaczek.
matijas
Dodano
18.06.2005 03:45:21
ale sie wykompleksil koles nono.
a slowko wyjasnienia nie mam gta sa bo nie mam dvd
a gra kosztuje 219pln w komputroniku – to tak abys nie przeplacil :)

prosze http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18614
sdcom
Dodano
17.06.2005 20:33:50
sdcom – nie tym tonem do mnie, bo nie ja tu za złodzieja z pretensjami robię .
Jedno Ci ew. mogę napisać, źe pracę to ja sobie sam zawsze znajdowałem, a nie czekałem aź mi ja ktoś załatwi.
Nie stać Cię na czytnik?
Trudno, bywa, ale to zaden powód byś musiał grać w grę za 250 zł, bo jeźlei ją kupiłeś to oznacza, źe Cię stać i na 80zł. Jeźlei zaś jej nie kupiłeś ,a szukasz sposobu by sobie pograć kradnąc to o czym chcesz mnie przekonać?
Parę razy pisąlem – nie stać mnie – nie uźywam.
Zaś co do kompleksów to mam jeden wyźszości nad takimi, którzy poprzewracane w głowach mają za sprawą "bezstersowego" wychowania w środowiskach , w ktorych moralność Kalego panuje.
Rebe
Dodano
17.06.2005 19:31:49
sdcom – nie tym tonem do mnie, bo nie ja tu za złodzieja z pretensjami robię .
Jedno Ci ew. mogę napisać, źe pracę to ja sobie sam zawsze znajdowałem, a nie czekałem aź mi ja ktoś załatwi.
Nie stać Cię na czytnik?
Trudno, bywa, ale to zaden powód byś musiał grać w grę za 250 zł, bo jeźlei ją kupiłeś to oznacza, źe Cię stać i na 80zł. Jeźlei zaś jej nie kupiłeś ,a szukasz sposobu by sobie pograć kradnąc to o czym chcesz mnie przekonać?
Parę razy pisąlem – nie stać mnie – nie uźywam.
Zaś co do kompleksów to mam jeden wyźszości nad takimi, którzy poprzewracane w głowach mają za sprawą "bezstersowego" wychowania w środowiskach , w ktorych moralność Kalego panuje.
Rebe
Dodano
17.06.2005 19:31:49
REBE – czy ty miales ciezkie zabawki czy co??? jak taki mądry jestes to prosze bardzo zalatw mi prace przy roznoszeniu tego mleka to bede pracowac... – a jak masz kompleksy to nie tu je wyzalaj...
sdcom
Dodano
17.06.2005 18:49:21
Piszcie dalej. Na 5 tematów 4 obok siebie dotyczą tej samej gry.
Ileś razy prestensje o brak DVD widziałem, a to źe gra kosztuje tyle co 3 czytniki to pryszcz.
Czytnik trudniej ukraść .
Pohamujcie te swoje zapędy ,bo tylko zrzygać się moźna na te pretensje do świata.
Do roboty – buty czyscić, gazety sprzedawać, mleko roznosić. Poznacie wartość pieniądza za pracę otrzymanego to moze i coś do tych łbów pustych trafi.
Rebe
Dodano
17.06.2005 18:29:23
dvd trzeba kupic, sam musze :P teraz wszytskie gry powstaja tylko na plytach dvd. wcale nie jest ono takie drogie :P
matijas
Dodano
17.06.2005 16:33:16
to tez byles 201 w sklepie i dowiedziales sie ze bylo na dvd??? bo ja mam tyko cdrw w kompie :( – nio ale jak juz dvd to nagrywarke trzeba sobie kupic a do swiat daleko :):):):)):):
sdcom
Dodano
16.06.2005 22:16:37
ja teź musze byc pokarany za to źe SA jest na dvd.to jest straszne......
klonpiotr
Dodano
16.06.2005 22:01:14
o naste[pny ktorty byl jednym z 200 w sklepie a ja bylem 201 i gry nie kupilem nie mam jej :(:((::(:( – teoretycznie mozna zrobic obraz cd i podzielic winrarem na 700MB ale ja nic nie mowielem a jak masz orginal to 1 kopie bezpieczenstwa mozesz miec ale to chyba na dvdv by musiala byc.... a hjak jestes jednym z placzacych ze narazie gra jest tylko na dvd to papa
sdcom
Dodano
16.06.2005 21:46:30
T–Time:
Czy za pomocą nagrywarki combo mogę przegrać gre ,która jest na dvd na płyty cd ,dla kogoś kto nie ma dvd–rom'u ?? i czy w nero i jak to zrobić .Dokładnie chodzi mi o GTA:SA oczywiście mam orginalne .Chce nagrać dvd na cd i jak to zrobić .

Moźna to zrobić ale biorąc pod uwage zabezpieczenia jakimi chroniona jest gra wątpie aby udało ci sie to zrobić jeśli nie jestes zaznajomiony z tym tematem. A zresztą przegrywanie gry koledze to łamanie prawa.
Damianos
Dodano
16.06.2005 21:03:21
T–Time
Dodano:
16.06.2005 20:01:22
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1