COLLIN 3 juź jest !!!!!!!
Collin 3 juz jest , bynaj mniej na giełdzie komputerowej we wrocławiu i kosztuje prawie 50zł za 3 cd .jest zajebisty tyle tylko moge powiedziec na ten temat.a giełda miesci się w miasteczku Politechniki Wrocławskiej ul.Wyspiańskiego :P
Odpowiedzi: 15
A ja chce Matrixa
Pomysł bardzo ciekawy i ja go popieram ręcami i nogami :mrgreen:
Ja juz sam nie wiem. Ciagle jak pytaja o Fallouta 3 to jest jedna i ta sama odp "Fallout 3 is not in production!!" Z drugiej strony czytalem ze F3 ma byc na silniku Jeffersona i wlasnie co to jest za gra moze ktos zna jakis link gdzie zobacze jakis screen?
wszyscy tak czekaja a tu no wlasnie nasi rodacy wzieli sie do roboty, wiadomo nie bedzie to cos z nowa grafika ale pomysl maja calkiem calkiem zreszta zobaczcie http://shamo.gry–online.pl/forum/showthread.php?s=939d21b49d2d298ec7a867c708116746&threadid=193 ciekawe ciekawe :D
Pozdrawiam!!!
wszyscy tak czekaja a tu no wlasnie nasi rodacy wzieli sie do roboty, wiadomo nie bedzie to cos z nowa grafika ale pomysl maja calkiem calkiem zreszta zobaczcie http://shamo.gry–online.pl/forum/showthread.php?s=939d21b49d2d298ec7a867c708116746&threadid=193 ciekawe ciekawe :D
Pozdrawiam!!!
dir fakt producent milczy jak nagrobek, ale teź (co najwaźniejsze) nie zaprzecza. Mam nadzieję źe juź niedługo.
ale i tak najlepszy jest Enter The Matrix, 4 plyty ale sie oplaca. przeswietna gra
Fallout 3 na sama mysl serce mi mocniej bije :P
Ale czy wyjdzie 3 :?: narazie tworcy milcza i albo to jest cisza przed burza albo ta wspanala seria zakonczy sie na dwojce :(
Pozdrawiam!!!
Ale czy wyjdzie 3 :?: narazie tworcy milcza i albo to jest cisza przed burza albo ta wspanala seria zakonczy sie na dwojce :(
Pozdrawiam!!!
Mama ja chce Fallouta 3 :cry: :cry: :cry:
Mama!!! Ja chce Colina 3 !!!!
Jesli tak... hmmm to moze i jest...
jest to collin na 3 płytach cd i nie jest to wersja beta hyba troche siedzę w tym temacie,bo sam chandluje na giełdzie grami,i wiem co mam w plecaku,jeźeli u was jeszcze nie ma to troszke cierpliwości panowie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakoś wątpie w to źeby był juź Colin 3 ... :?
no co ty nie czujesz blusa??? przeciez to gielda!!!tam zawsze premira jest wczesniej!!!! a wiesz podam ci przyklad: bylem raz za stadionie millenium i pytam sie chloptasia: JERT MAFIA??? no zobacze...
u nas nie ma spytaj gdzie indziej A WOGOLE JEST??? jest jest na stadionie premiera byla 2 tygodnie przed oficjalna OK!!! ALE OFICLJALNA BYLA TYDZIEN TEMU!!!! ta gostek sie zmieszal, ale pamietam ze mieli mafie na 1CD, czego to nie wymysla, pamietam tez chyba w marcu tamtego roku byl tekken 4 na cd, a co to prwie dvd :) za to w maju tamtego roku byl ut2003 tez na 1cd... ciekawe co to bylo???
u nas nie ma spytaj gdzie indziej A WOGOLE JEST??? jest jest na stadionie premiera byla 2 tygodnie przed oficjalna OK!!! ALE OFICLJALNA BYLA TYDZIEN TEMU!!!! ta gostek sie zmieszal, ale pamietam ze mieli mafie na 1CD, czego to nie wymysla, pamietam tez chyba w marcu tamtego roku byl tekken 4 na cd, a co to prwie dvd :) za to w maju tamtego roku byl ut2003 tez na 1cd... ciekawe co to bylo???
Nie pal sie tak, pevnie beta jak powidział dudi
to jedziemy szybko, szybko!!!
Znaczy kupiles go i grales :?: bo czasem maja jakies bety albo cos na gieldach. Moze zarzuc jakiegos screena...
Strona 1 / 1