Coline MCRae 4
Wkładam płytke do cdromu i uruchamia się pełnoekranowe menu w którym są opcje takie jak play, instal... Wdszystko by było oki tylko aby guzik;) instal był podświetlony i aktywny jest jednak inaczej bardzo proszę o pomoc
Odpowiedzi: 7
gieras:wymienili ? :wink: :lol: :lol:Anonymous:byłem okazało się źe płyta numer jeden i trzy są uszkodzone gra została wymienona na nową
na stadionie X–lecia wszysto wymieniaja :wink:
wymienili ? :wink: :lol: :lol:Anonymous:byłem okazało się źe płyta numer jeden i trzy są uszkodzone gra została wymienona na nową
byłem okazało się źe płyta numer jeden i trzy są uszkodzone gra została wymienona na nową
Anonymous:Wkładam płytke do cdromu i uruchamia się pełnoekranowe menu w którym są opcje takie jak play, instal... Wdszystko by było oki tylko aby guzik;) instal był podświetlony i aktywny jest jednak inaczej bardzo proszę o pomoc
Odnieś do sklepu i reklamuj :D Wymienią Ci na nową, jak ta jest uszkodzona :D
neo340:miałem tak samo, naduś na setup i wystartuje :D
miałem tak samo, naduś na setup i wystartuje :D
Ale na co Ci teraz przycisk 'Install' skoro ten 'Play' jest aktywny :?: :roll:
Poza tym nie lepiej ręcznie odszukać na płytce pliku setup.exe, czy tam install.exe i go uruchomić pomijając menu autostartu :?:
Poza tym nie lepiej ręcznie odszukać na płytce pliku setup.exe, czy tam install.exe i go uruchomić pomijając menu autostartu :?: