Coline MCRae 2
Mam problem. Mam Webboy'a Gericom i nie moge odpalić na nim Colin'a. Serwis zarówno gry jak i producenta laptopa załamuje ręce...
Prcesor Celeron 700, Grafika SIS 630/730 Audio SIS 718, RAM 384... WIN XP Prof...
Conchis
Prcesor Celeron 700, Grafika SIS 630/730 Audio SIS 718, RAM 384... WIN XP Prof...
Conchis
Odpowiedzi: 13
No własnie, stery są dedykowane i najnowsze. Direct 9.0b....
...albo postaw system od nowa (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś).
Ale jak juź pisałem, notebook to nie najlepsza platforma do gier, pointegrowane podzespoły, itd. itp.
Ale jak juź pisałem, notebook to nie najlepsza platforma do gier, pointegrowane podzespoły, itd. itp.
Conhis:Fajosko, tylko nikt nie zauwaźył, źe ona sie nie chce odpalić, i nie wiem dlaczego... Gra na gorszym sprzęcie odpala się i działa.......
Moźe to mieć związek z Twoją kartą graficzną. Powgrywaj stery, directx
Fajosko, tylko nikt nie zauwaźył, źe ona sie nie chce odpalić, i nie wiem dlaczego... Gra na gorszym sprzęcie odpala się i działa.......
Nie ma chyba sensu wymiana podzespołów w laptopie (jeśli wogóle jest to moźliwe). To juź lepiej nowego kupić... a nóź gra będzie działać. :wink:
Ad@$:Żeby sobie dobrze pograć i pobawić(bo raczej się tym nie da rozkoszować) to trzeba rozdzielke ustawić na 1024x768 i 32bity i te inne opcje na maxa w zaawansowanych opcjach graficzbych, a do tego potrzeba dość dobrego sprzętu
No a w przypadku playerów z takim słabym sprzętem to trzeba konkretnej kwoty na procesor, płytę, która go osłuźy, inny ram (ddr), no i grafikę wynienić... czyli jakeś 2 tysiaki na nowy komputer :roll: :(
Żeby sobie dobrze pograć i pobawić(bo raczej się tym nie da rozkoszować) to trzeba rozdzielke ustawić na 1024x768 i 32bity i te inne opcje na maxa w zaawansowanych opcjach graficzbych, a do tego potrzeba dość dobrego sprzętu
Pawek:TicTac... Nie zgodzę się z Tobą.
1. Spojrzałeś na kartę w tym laptopie, gdzie "Colin" skacze :?:
2. Chodzi płynnie, ale na jakich ustawieniach – średnie detale i 800x600x16 – moźe dopiero wtedy, ale i tak pewności nie mam – za duźe doświadczenie mam w tej grze, źeby dać się nabrać.
Dobra na średnich detalach i 800x600x16 ale chodzi płynne na P III 500 i Matrox g–400 (16mb) i 192 MB RAM.
TicTac... Nie zgodzę się z Tobą.
2. Chodzi płynnie, ale na jakich ustawieniach – średnie detale i 800x600x16 – moźe dopiero wtedy, ale i tak pewności nie mam – za duźe doświadczenie mam w tej grze, źeby dać się nabrać.
Wiecie co,az mi brak slow...zeby nieladnie nie mowic, to glupoty piszecie...mam procka Intel 466 i Colin chodzi plynnie...grafika GeForce MX 32 Mb i to tez sie stanowi problemu..trzeba go szukac gdzie indziej, ale napewno nie w Twoim sprzecie...
mars28:_Mc_PauL_:Procesiorzaź i jeszcze się pytasz ..mistrzu :D:D
O co Tobie chodzi ??
Swoją drogą laptop to nie jest zbyt dobra platforma do gier. Jeśli chcesz pograć to źle trafiłeś. W Colinie 2 duźe znaczenie miała karta graficzna... tu moźna szukać przyczyny. Jeśli wyczerpałeś juź wszystkie moźliwości ze sterownikami, Direct'ami to chyba marne szanse, tym bardziej, źe serwis i producent niewiele w tym temacie pomogą.
Dodałbym jeszcze do tego, źe Twój procek teź nie wyrabia bo kiedyś teź jechałem na 700 i później jak zmieniłem na 2,2 to było o wiele lepiej
_Mc_PauL_:Procesiorzaź i jeszcze się pytasz ..mistrzu :D:D
O co Tobie chodzi ??
Swoją drogą laptop to nie jest zbyt dobra platforma do gier. Jeśli chcesz pograć to źle trafiłeś. W Colinie 2 duźe znaczenie miała karta graficzna... tu moźna szukać przyczyny. Jeśli wyczerpałeś juź wszystkie moźliwości ze sterownikami, Direct'ami to chyba marne szanse, tym bardziej, źe serwis i producent niewiele w tym temacie pomogą.
Procesiorzaź i jeszcze się pytasz ..mistrzu :D:D
Strona 1 / 1