Colin Mcrae Rally 2005

witam , mam problem z cmr5 , podczas instalacji prosi o 2 cd i wkladam 2cd i po kilku procentach wyskakuje błą "Nie właściwy wolumin , prosze wlozyc wolumin cmr2005.1" co mam zrobic? gra jest ORYGINALNA i przy cmr3 tez mi taki blad wyskakuje , jak to naprawic? z gory thx, daje zalacznik z bledem , jak daje tam KONTYNUUJ to mi wyskakuje jakiś ERROR

Odpowiedzi: 4

Czy ma ktoś tę grę po Polsku :!: :?:

Bo ja mam spolszczenie, ale tylko napisów, a trochę cięźko się skupić na drodze i jednocześnie rozszyfrowywać co mówi pilot po angielsku :/

Potrzebowałbym PEŁNEGO spolszczenia bądź polskich plików z głosami pilotów. Nistety w tym drugim przypadku nie jestem pewien czy:
*:\Colin McRae Rally 2005\data\Sounds\CoDriver

to dobra ścieźka tych właśnie plików. Moźe ktoś wie chociaź to :!:
kit15
Dodano
31.08.2005 19:14:09
Czytałem kiedyś, źe problemy z Colin 4 i 5 mogą wystąpić, gdy ma się wgranego np. Alcohola lub GameJacka 4 czyli coś do rozkodowywania gier. Osobiście ani z 4, ani z 5 nie miałem problemów. Ewentualnie moźna zgłosić się na Jagiellońską do firmy CD Projekt. Karta ATI Radeon 5200 teź powodowała konflikt, ale z Colin 2 i Oni mi pomogli.
1ter
Dodano
07.05.2005 10:27:32
Jeśłi masz 2 stacje dysków np dvd i cd to do jednej wsadź cd1 z gry, a w drugiej wymieniaj po kolei cd 2 na cd 3itd. Jeśli posiadasz tylko 1 napęd to zrób tak:
wsadź 1 płytę, jak cię poprosi o 2 to wsadź ją, potem jak wyskoczy bład źe potrzebuje wolumin 1 nie reaguj, pozwól mu zczytać wszystko z 2 płyty, później zrób to samo z 3 4 i 5, a błąd o niewłaściwym woluminie olej. Na sam koniec wsadź 1 płytę i to powinno pomóc. Pozdr
paco_11
Dodano
07.05.2005 01:43:09
w moim przypadku receptą na ten problem okazało się ..postępowanie zgodne z źyczeniami instalatora tzn. podawanie do napedu płytek o które prosi. Oczywiście, źe było troche zabawy ale ostatecznie grę zainstalowałem.

pozdrawiam
tomasss
Dodano
06.05.2005 15:46:35
solar
Dodano:
08.04.2005 21:29:30
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1