Colin 3
czemu mi sie nie brudza autka?? mam P4 2.4gh 256ram geforce4 mx440 64mbram
Odpowiedzi: 10
Małe pytanko bo nie chciało mi sie pisać nowego postu:Czytałem na forum ze podobno w coline 3.0 nie ma multip... a jak dorwałem opakowanie to napisane jest ze jest jeszcze nie mam tej gry i nie miałem okazji sprawdzić i moje pytanie to jest czy nie ma:)
Pewnie źe jest ta gra po polsku, wydana przez cdprojekt, sam mam i jest bardzo dobrze spolszczona. W roli pilota oprócz Grista w polskiej wersji jest jeszcze Janusz Kulig. Poza tym kaźdy kto zarejestrował grę dostaje kody do gry za darmo w innych krajach trzeba za nie płacić :) Premiera była jakiś tydzień temu.
Gierka jest thebesciak.
Gierka jest thebesciak.
a jest ta gierka wogule po polsku bo ja mam po angielsku
a moze jest gdzies jakas latka spolszczajaca do Cmr3
a moze jest gdzies jakas latka spolszczajaca do Cmr3
Mnie teź wywalało z Colina jak wybierałem trase ale nie miałem zainstalowanego WMP 9.0 – zainstalowałem i działa :D
Trzeba czytać plik readme:
Aby uruchomić grę z którąś z poniźszych opcji, kliknij prawym przyciskiem na skrócie, który znajduje się na pulpicie i wybierz "Właściwości". Wybierz zakładkę "Skrót" i w polu "Obiekt docelowy", na końcu wiersza, wpisz którąś z podanych niźej komend (bez cudzysłowów). W przypadku systemu Windows 98 naleźy je wpisać po cudzysłowie zamykającym.
"STATICBUFFERS" –> Włącz tę opcję, aby rozwiązać problem z zawieszaniem się gry w systemach wyposaźonych w karty GeForce 4 MX440 działające na sterownikach w wersji starszej niź 43.80
Zainstaluj najnowsze stery do grafy.
Ja tesh miałem taki motyw i po updacie sterów lux chodzi.
Nie do końca mam GF 4 MX 440
( sami wiecie o co chodzi ) :oops:
Ja tesh miałem taki motyw i po updacie sterów lux chodzi.
Nie do końca mam GF 4 MX 440
( sami wiecie o co chodzi ) :oops:
ja mam inny problem. mam ang wersje i wsio chodzi ok do czasu jak chce zalaczyc jakas trase. i wtedy wychodzi mi do windowsa. co mam zrobic??? mam win xp
ja mam inny problem. mam ang wersje i wsio chodzi ok do czasu jak chce zalaczyc jakas trase. i wtedy wychodzi mi do windowsa. co mam zrobic??? mam win xp
w ogule GeForce 4MX ciezko nazwac 4. tak naprawde jest to ulepszony 2MX. niestety :(
pozdr. road
pozdr. road
To z powodu twojej karty graficznej, ona nie obsługuje efektu graficznego który jest odpowiedzialny za między innymi brudzenie samochodu.
Mala uwaga ad. CMR 3.0
Gdybyś miał normalnego GeForce'a 4 (czyli nie MX) to byś miał te efekty. Ja mam GF3 i tesz mam te efekty :) . GF4MX nie obsługuje nawet Direct X 8 i nie ma pixel shaderów.
Mala uwaga ad. CMR 3.0
brtx:Otoz gra na kartach NV serii MX (gf2 & gf4) nie rozwija w pelni skrzydel. Chodzi o to w/w karty nie maja umozliwosci uaktywnienia ENVIROMENTAL MAP (Mapowania Srodowiskowego), totez samochod wyscigowy ani sie nie kurzy ani nie odbija mijanego toru.
Gdybyś miał normalnego GeForce'a 4 (czyli nie MX) to byś miał te efekty. Ja mam GF3 i tesz mam te efekty :) . GF4MX nie obsługuje nawet Direct X 8 i nie ma pixel shaderów.