Colin 3
czemu mi sie nie brudza autka?? mam P4 2.4gh 256ram geforce4 mx440 64mbram
Odpowiedzi: 20
TOCA wogóle mi sie nie podobała, zupełnie nierealistyczne prowadzienie i dynamika jazdy. samochód lata po drodze jak szalony. A w colina # to sie po prostu trzeba sie wczuc bo faktycznie jest zaj****e realistyczna. Na poczatku miałem kłopoty z opanowanie furacza, teraz jakoś sobie radze:) Pozdrawiam
Jesli chodzi o ścisłość to nie pisze tylko jest napisane.
kup sobie komputer swiata najnowszego tam pisze o twoim problemie
Najlepszy był Colin 1 :) nie umiem tego wytłumaczyć ale mi sie tam najlepiej autka prowadzi !!!!
Colin 2 Rulezzz
W colinie brak jest tego źe nie moźna sie poscigac na Arcade jak w 2.0 tutaj na 1 ogień poszła fizyka jazdy, torów i samochodów miejmy nadzieje źe czwórka bedzie leprza chociaź o ten mp.A toca to gra dla tych co lubia duźe prędkości i nie zwracają szczególnej uwagi na fizyke jazdy i otoczenie :D :D
Co ty masz za problem..ze Colin to rajd z odcinkami,a ToCa to wyscigi na torach...samochodówki.
over and out
over and out
sorry to chyba ty nie czaisz :?
sorry to chyba ty nie czaisz :?
Stary,liczylem na Twoja inteligencje,ale mialem pewne obawy,ze zaraz ktos sie przypieprzy..samochody..czas..bycie pierwszym...juz czaisz?
Jak to sie dzieje ,ze Codemasters wydaja dwie giery w tej samej tematyce i czasie , jedna jest wypasiona (ToCA),a druga to katastrofa (Colin 3)?
Pytanie retoryczne.
Pytanie retoryczne.
Jak to sie dzieje ,ze Codemasters wydaja dwie giery w tej samej tematyce i czasie , jedna jest wypasiona (ToCA),a druga to katastrofa (Colin 3)?
Pytanie retoryczne.
Pytanie retoryczne.
2 rządzi
3 jest najlepsza, dynamika, a takźe model jazdy jest wielokrotnie leszy od tego z poprzedniej części. Nad brakiem trybu multi nie boleję, a jak trzeba z kumplem zagrać to na jednym kompie moźna na dzielonym ekranie, albo na przemian.
Jasne ze 2 :)
Przynajmniej moźe grafiką nie dorasta do pięt 3–ujce
ale jest multi po lanie i necie :) a w tych czasach tylko to sie liczy !!
Chyba mam racje ??
Chyba mam racje ??
Jasne ze 2 :)
Chyba mam racje ??
Chyba mam racje ??
ciekawi mnie, co sądziecie?? który collin jest bardziej grywalny 2 czy 3, bo ja uwaźam źe 2, prosze o wypowiedzi :roll: :roll: :roll:
Opcji multiplayer czyli grania po sieci/necie nie ma. Moźne grać co najwyźej w 4 osoby na jednym kompie (na przemian). I to oni nazwali multiplayer. heh.
Ni mo przynajmniej w mojej wersyji.Moze bedfzie wydany mod na multi.
Ni mo przynajmniej w mojej wersyji.Moze bedfzie wydany mod na multi.