Colin 2
Czy wie ktoś co zrobić by Colin 2 chodził pod xp??
Odpowiedzi: 11
Ale opisz dokładniej co sie dzieje. Jeśli wyskakuje jakieś okienko przy włączaniu gry to wyślij zrzut ekranu a jeśli dzieje sie cos innego to opisz o co chodzi. Bez opisu problemu nikt ci nie pomoźe.
Umnie na XP chodziło bez problemu.
Piracka gra na pirackim windowsie teź chodzi.
Nie pytajcie skąd to wiem... :lol:
PS Powiedzmy, źe gdzieś wyczytałem :wink:
Nie pytajcie skąd to wiem... :lol:
PS Powiedzmy, źe gdzieś wyczytałem :wink:
moźe oryginalny colin 2 nie chodzi na xp a pirat chodzi?
W moim przypadku legalna wersja Colina 2 chodzi na legalnej wersji Windowsa XP Profesional (build.2600). Takowe oprogramowanie posiadam.
a moźe oryginalny colin 2 nie chodzi na xp a pirat chodzi?
Od czasu do czasu pogrywam z Colina 2, a mialem juz kilka Windowsow XP i na kazdym chodzil bez problemow. Mysle ze powinienes poszukac bledu gdzie indziej.
Zdarzylo mi sie, raz dawno temu, ze sie zwieszal na podkreconym procesorze. Po "odkreceniu" zaczal dzialac bez zarzutow.
Pozdrawiam,
Zdarzylo mi sie, raz dawno temu, ze sie zwieszal na podkreconym procesorze. Po "odkreceniu" zaczal dzialac bez zarzutow.
Pozdrawiam,
Tak ale mi chodzi w sam raz. I brak jakich kolwiek problemow. Wiem ze sie kluci z XP bo u somsiada nie dziala , lecz czemu na jednym XP chodzi a na 2 nie z tym to juz do Boga no programistow gry :wink:
ano
Wymagania:
PIII 500 Mhz
128MB RAM
Win9x
CD–ROMx4
karta graf D3D 32MB RAM
nie napisali nic o xpeku
Wymagania:
PIII 500 Mhz
128MB RAM
Win9x
CD–ROMx4
karta graf D3D 32MB RAM
nie napisali nic o xpeku
jak patrzyłem na wymagania gry to nawet pisze ze nie chodzi pod XP. Ale jestem pewien źe da sie cos zrobic by chodził
swego czasu miałem XP HE SP1 i chodził ;)
i tu sie mylisz ;d
Właśnie źe nie chodzi ;d
Właśnie źe nie chodzi ;d
Strona 1 / 1