ColdFear Jak załatwić doktora Kamskyiego?
jak załatwić doktorka?
Odpowiedzi: 4
tak musisz naciskas akcje czyli shift lub e i jak pasek przejdzie bendzie pisac strzał i szybko nasciskasz szczał i on mu szczela w głowe i tak 3 razy
on niechce strzelać
trzeba czekać aź ta zielony pasek przejdzie? bo ja próbuje strzelać ale kiedy chcę to mi odskakuje i wszystko od początku
Banał napisze ci tutaj ale w którym etapie w 1 czy 2 draugim pierszy to musisz szelac w neigo ze by anne nie zlapał i tak ciagle asz anna podlozy 3 ladunki c4 potem
jak anna to zrobi bendzie etapm 2 anna idzie do helikopetera ty zostajesz i muszi go zbaic daje zie złapac kaminskiemu i naciskaj ackje u meni to shift i taj pokaze sie npiasz czaa to szybko szczelaj akcja to tez przycisk "e" i tak 3 razy i wygrales gre ja se przez przypadek wylonczylem koncowy filmik i nei wiem jak sie zakonczył :(
jak anna to zrobi bendzie etapm 2 anna idzie do helikopetera ty zostajesz i muszi go zbaic daje zie złapac kaminskiemu i naciskaj ackje u meni to shift i taj pokaze sie npiasz czaa to szybko szczelaj akcja to tez przycisk "e" i tak 3 razy i wygrales gre ja se przez przypadek wylonczylem koncowy filmik i nei wiem jak sie zakonczył :(
Strona 1 / 1