Cold Fear
Zainstalowałem "Cold Fear" na kompie, ale w trakcie odpalania gry wyłącza mi się monitor (no signal).
Mam procesor 1,8GHz oraz kartę Geforce 5200.Proszę –pomóźcie co zrobić z tym problemem – z góry dzięki.
Mam procesor 1,8GHz oraz kartę Geforce 5200.Proszę –pomóźcie co zrobić z tym problemem – z góry dzięki.
Odpowiedzi: 6
ja teź mam taki sam problem z grą Cold Fear jak ją włanczam to mi sie monitor wyłancza prosze pomóźcie co mam zrobić ?????
oj to nie wiem sorry ale nei wiem czmeu ktos usnuol mojego posta :/
pewnie dla tego ze twoja odpowiedz byla bzdurna
a na innych grach jak sie zachowuje monitor, wszystko ok ? moze masz problem z directX, sproboj go przeinstalowac, zainstalowac najnowsza wersje.
dzięki Krzoku za podpowiedź.Zrobiłem juź wcześniej reinstalację i nawet format przy okazji – nic ztego.Sciągnąłem nowy sterownik – teź nic (moźe ściągnąłem zły).Jeśli moźesz podaj mi nazwę swojego albo źródło
Krzoku:Ja teź mam GeForce 5200 i prawie ukończyłem gre i nie mam z nią problemów. Moźe spróbuj coś ze sterownikami od karty graficznej ( zainstaluj najnowsze) bo to jest najczęstrzy problem w grach. Troche to dziwny problem, źadko spotykany :) Moźe masz zbyt mocno zasyfiony windows??? Naprawde wiele moźe być przyczyn. Jeśli nic naprawde nie pomaga to zazwyczaj pomaga przeinstalowanie systemu :)
oj to nie wiem sorry ale nei wiem czmeu ktos usnuol mojego posta :/
Ja teź mam GeForce 5200 i prawie ukończyłem gre i nie mam z nią problemów. Moźe spróbuj coś ze sterownikami od karty graficznej ( zainstaluj najnowsze) bo to jest najczęstrzy problem w grach. Troche to dziwny problem, źadko spotykany :) Moźe masz zbyt mocno zasyfiony windows??? Naprawde wiele moźe być przyczyn. Jeśli nic naprawde nie pomaga to zazwyczaj pomaga przeinstalowanie systemu :)
Dzięki Lenko za szybką odpowiedź ale w pliku Redme dołączonym do gry w wykazie kart, które obsługują grę Cold Fear, jest moja karta GeForce FX 5200.Prosty więc wniosek – musi to być coś innego.
Strona 1 / 1